Spännande matcher i spanska cupen Copa del Rey spelas idag med bland annat Real Madrid och Sevilla. Matcherna direktsänds via live streaming på Unibet TV!

Copa del Rey Live Streaming TV

Du kan se alla fotbollsmatcher via Copa del Rey live streaming för jämnan! När Copa del Rey spelas vill säga. Unibet har i många år visat Copa del Rey fotboll via live streaming, eller på deras tv-tjänst Unibet TV som de kallar det. Och helt gratis är det också. Det enda du behöver göra är att först registrera dig som kund/registrera konto hos Unibet.

Missa inte att du då får en välkomstbonus om du känner för det. I skrivande stund har Unibet en kanonfin välkomstbonus på 500% på din första insättning vilket är en ovanligt bra sportbonus. Det betyder att du får 500 kronor gratis om du sätter in bara 100 kronor, det vill säga 600 kronor att spela på odds med. Men det är förstås frivilligt men det kan vara en jättebra idé att utnyttja erbjudandet eftersom det andra lilla kravet Unibet har på dig innan du kan se streamad sport som Copa del Rey helt gratis är att du måste vara inloggad och ha lite pengar på kontot.

Ha alltså till exempel 100 kronor på ditt Unibet konto som du sedan kan ha ligga kvar där om du vill för att kunna titta på Copa del Rey Live Streaming. Så länge du har några kronor kvar på kontot kan du se hur mycket live sport som helst från mängder av olika sportevenemang. Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.

TILL UNIBET-TV HÄR OCH NU! >>>

Dagens Copa del Rey Stream 5/1

21:15 Athletic Bilbao – FC Barcelona

Copa del Rey 4 januari 2016

19:00 Alcorcon – Cordoba
19:00 Real Sociedad – Villarreal
21:15 Real Madrid – Sevilla

Håll nu tillgodo med din gratis Copa del Rey Live Streaming och njut av fotboll i världsklass!