Det vankas FC Cup helg och flera matcher direktsänds via live stream. Ikväll spanar vi in West Ham – Man City stream samt ett speltips på matchen som startar klockan 20:55 fredag 6/1 2017.

Tufft spelschema

De båda Premier League lagen West Ham och Manchester City möts nu ikväll när det i sort sett är det som mest tight med matcher för dem. Det har i stort sett inte förekommit någon vila alls under jul och nyår utan snarare tvärtom har det varit som mest intensivt med matcher än under någon period under fotbollssäsongen. På en vecka ska det avklaras två Premier League matcher och en match i FA-Cupen.

Efter att de två Premier League omgångarna har genomförts har West Ham haft det tyngst hittills i och med att de har förlorat båda sina matcher mot i tur och ordning Leicester 1-0 och Manchester United 0-2. Man City åkte först på stryk mot Liverpool 1-0 men redde sedan ut stormen mot Burnley med 2-1 trots en man utvisad, vilket betyder att man åtminstone kommer till spel mot West Ham med en vinst i bagaget man senast spelade.

West Ham – Man City Speltips

Inför matchen West Ham – Man City ligger West Ham på trettonde och Man City på fjärde plats i Premier League tabellen. Och det skiljer exakt 20 poäng dem emellan. Men jag tycker nog West Ham är bättre än vad tabelläget anger. De hade innan veckans två Premier League omgångar vunnit tre raka ligamatcher och dessförinnan spelat oavgjort mot Liverpool.

Mot Leicester förlorade man med 1-0 på bortaplan trots att man dominerade matchen och mot Man United senast så höll man stången förvånansvärt bra fastän man åkte på en tidig utvisning. Det fanns faktiskt flera solklara målchanser att göra mål på som normalt resulterar i mål, där hade United tur. Vi tippade i den matchen på att båda lagen skulle göra mål. Det speltipset gick om intet mycket tack vare utvisningen och att West Ham oförklarligt inte gjorde mål på sina öppna lägen. Men jag tror inte att West Ham missar att göra mål i ännu en match.

Manchester City å sin sida gör nästan alltid mål i sina matcher. Innan förlusten mot Liverpool med 1-0 så får vi gå tillbaka ända till den 26:e oktober i mötet med Manchester United på bortaplan förrän vi hittar en match som slutat utan ett gjort City mål. Alltså känns det som högst sannolikt att även Man City gör mål ikväll mot West Ham. Speltipset blir därför ett BLGM spel West Ham – Man City till oddset 1.59 @Unibet.

West Ham – Man City live streaming

Riktigt kul är det att konstatera att vi kan se West Ham – Man City stream helt gratis via spelbolaget Unibet! Det enda lilla åtagandet du har är att du måste vara inloggad på Unibet, och därmed förstås ha ett kontot registrerat, samt ha några kronor på ditt Unibet konto för att kunna se mängder av streamad sport, däribland West Ham – Man City, via deras TV live stream som är gratis.

Passa också på att spela live betting under matchens gång (West Ham – Man City stream) för att göra Londonderbyt ännu mer spännande! Unibet ger nya spelare 500% i välkomstbonus, sätt in 100 kr, få 500 kr och spela för sammanlagt 600 kronor!