Chelsea kliver in i FA-Cupens 4:e omgång och tar sig an Petersborough som ligger på en 9:e plats i League One. Matchen spelas på Stamford Bridge. Vi fokuserar på Chelsea i det här speltipset.

Rotation i Chelseas trupp

Chelsea har haft ett tuft spelschema sista tiden med många matcher kring jul och nyår. Manager Conte har meddelat att många spelare som inte startat på ett tag kommer få chansen. En av startspelarna är en av Chelseas mest lovande som varit skadad sen februari 2016. Det är stor glädje för Chelseas supportar att Kurt Zouma nu är tillbaka efter den otäcka knäskadan som han ådrog sig mot United. Innan skadan var han Chelseas bäste försvarare säsongen 2015/16 och det ska bli väldigt intressant att se om man lyckas komma tillbaka till den fina formen. En annan spelare som inte fått mycket speltid är Michy Batshuayi. Den unge belgaren värvades inför säsongen men Costas fina form har gjort att han blivit fast förankrad på bänken. Många spelare vilas i Chelsea men truppen är bred och kvaliteten är god. Alla som får chansen kommer ge allt då man vill ha en startplats även i Premier League.

Tänkbar startelva

Väldigt svår att förutse hur startelvan kommer att kunna se ut. Men vissa spelare har spelat mycket mindre än andra och förmodligen är chansen stor att någon av dessa kommer få visa upp sig: Asmir Begovic – Kurt Zouma, Gary Cahill, Branislav Ivanovic – Ola Aina, Nemanja Matic, Nathaniel Chalobah, Cesc Fabregas, Willian – Michy Batshuayi, Ruben Loftus-Cheek. Vi tror att Conte vill behålla tryggheten i mitten och därför spela Cahill, Matic och Fabregas. Det gör att man får en stomme centralt även om Cahil spelar till vänster i en 3-backslinje. Som ni ser är det idel kända namn och även om man roterar i laget så är startelvan stark.

Chelsea – Peterborough speltips

Peterborough spelar 2 divisioner lägre än Chelsea då man håller till i League One. Man har visserligen gjort det bra den här säsongen men det blir mycket svårt nu när man ska besöka serieledaren av Premier League. Chelsea defensiv är fantastisk i och med det nya spelsystemet 3-5-2 och framåt skapar man väldigt mycket. Vi tror att man kommer få hål på Peterborough relativt tidigt i matchen och sen blir det alldeles för svårt att att stå emot londonlaget.

Att Chelsea vinner matchen med minst 3 mål känns troligt och det blir vårt speltps.

3-vägshandicap Chelsea vänder 0-2 till seger hos Unibet till oddset 1.97

Chelsea Petersborough

Under 2017 så har Unibet bättrat på sitt erbjudande för nya kunder. Man har nu tagit fram en massiv bonus där nya kunder får upp till hela 500% bonus unibet på sin första insättning.

[table id=unibet500 /]

Chelsea Peterborough Tv kanal

Vill du se Chelsea – Peterborough på TV så finns det gott om chanser. Chelsea Peterborough visas av tv kanalen Visat Fotboll och du hittar även matchen på Viaplay. Dessutom om du saknar tv kanalerna så kan du se och spela på matchen direkt i din dator via Unibet. Unibets live streaming fungerar precis om att se matchen på tv:n med undantaget att det är en viss fördröjning. Som motkrav ställer spelbolaget att du som kund registrerar dig och gör en insättning.

Se och spela på Chelsea Peterborough hos Unibet via live streaming

Hur tror ni Chelsea Peterborough slutar? Kommentera gärna!