Det är natt men inte mindre speltips för det. 01.30 svenskt tid möter Bostons Celtics New Orleans Pelicans och du kan följa NBA matchen via Live Stream.

Boston Celtics bättrar på saldot

Det är visserligen inget högt odds men med Bostons stjärnor fixar det här. Vår störste svenske stjärna Jonas Jerebko värvades till Boston inför den här säsongen. Inbördes möten så har Boston 4 vinster och 1 förlust mot New Orleans Pelicans och inte mycket tyder på att basketmatchen ska sluta med något annat än hemmaseger.

Ettan rekas till det låga oddset 1.32 hos Unibet som också erbjuder 500% välkomstbonus.

I brist på nattspel så får det låga oddset bli en liten boozt till saldot inför Söndagens spel.

bostonn celtic new orleans pelicans

Live Stream

Boston Celtics New Orleans Pelicans direktsänds hos Unibet via deras live stream tjänst. Har man inte tv-kanalen så kan man alltså se och spela på basketmatchen live om du har ett spelkonto hos Unibet. Matchen startar 01.30 svensk tid.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus