Den andra semifinalens första match mellan Southampton – Liverpool spelas ikväll onsdag 11/1 med matchstart kl. 20:45. Live Stream och speltips finns tillgängligt här! Igår fick vi se Manchester United vinna över Hull City i den första semifinalen med 2-0 efter mål av Juan Mata och Fellaini. Returerna spelas om två veckor.

Southampton har det tungt

Southampton är inne i en tung period just nu, i alla fall när det gäller ligaspelet. Tre tunga förluster på raken med sammanlagt 2-9 i målskillnad mot lag som ligger framför dem i tabellen gör att man halkat efter i fighten om Europacup-platserna. Det kanske var en relativt väntad förlust som kom mot Tottenham 1-4 men det var desto tuffare prestigeförluster mot West Brom 1-2 och Everton 3-0. Inte fick Southampton starkare självförtroende av att bara få oavgjort 2-2 nu i senaste FA Cup-matchen mot Championship-laget Norwich heller. Dessutom saknas Southampton’s kanske viktigaste spelare i lagkaptenen och backklippan Jose Fonte som missar matchen på grund av att han begärt att få flytta på sig nu under transfer-fönstret.

Liverpool’s självförtroende har fått sig en törn

Liverpool avslutade året med en fin svit vunna matcher. Och som tvåa i Premier League tabellen gick man nog med stort självförtroende in i 2017. Men after Nyårsafton har det sannerligen inte gått lika bra. Två matcher mot svagt motstånd har spelats utan vinst. Första matchen för året spelades borta mot bottenlaget Sunderland och därifrån fick man åka hem med endast en poäng efter resultatet 2-2. Sex dagar senare var det så dags att avfärda League Two-laget Plymouth i FA-cupen hemma på Anfield vilket inte gick enligt planerna över huvudtaget. Visserligen ställde man upp med en B-uppställning men ska ändå ha så pass stark trupp att man slår Plymouth. Liverpool bytte skärrade in Sturridge, Firmino och Lallana i andra halvlek men utan framgång. Matchen slutade 0-0 vilket betyder omspel på bortaplan. Även Liverpool’s lagkapten Jordan Henderson missar matchen ikväll men på grund av skada. Däremot kan alla Liverpool fans glädja sig över att Philippe Coutinho är tillbaka efter nästan sju veckors skadefrånvaro.

Southampton – Liverpool Speltips

Det är svårt att förutsäga hur hårt lagens tränare tar på EFL Cup även om de själva säger att största möjliga fokus ligger på mötet. Vi måste ändå tro på att de spelar bästa manskapet, med viss reservation då för när vi får se startuppställningarna senare idag. Men med ingången i vårt speltips att bästa lagen ställer upp så kör vi idag en rak tvåa på matchen Southampton – Liverpool i EFL Cup semifinal till oddset 2.25 @Unibet.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Southampton – Liverpool Live Stream

Unibet streamar Southampton – Liverpool via deras live stream som finns på hemsidan! Klicka bara på knappen ”Hämta Bonus” här ovanför så kommer du till Unibet. Och har du inget konto registrerat så ska du veta att Unibet under 2017 har förbättrat sitt välkomsterbjudande för nya kunder. De har nu tagit fram en massiv bonus där du som ny kund får upp till hela 500% bonus på din första insättning, sätt in 100 kr, spela för 600 kr! För att kunna se sport stream på Unibet måste du ha några kronor på kontot.

southampton vs liverpool odds