bet365

Afrikanska Mästerskapen i fotboll spelas just nu och du kan se Africa Cup of Nations Live Stream gratis på betsafe! Många Premier League spelare är med i sina respektive landslag under den här perioden för att försöka bli Afrikanska mästare, längre ner har vi listat vilka det är. Africa Cup of Nations 2017 håller på mellan lördag 14 januari – söndag 5 februari.

Africa Cup of Nations Live Stream på betsafe

Africa Cup of Nations är Afrikas motsvarighet till vårt Fotbolls-EM. Det är helt fantastiskt att vi kan se alla matcherna i denna stora mästerskapsturnering i fotboll, Africa Cup of Nations, helt gratis hos spelbolaget betsafe via deras live streaming-tjänst. Det räcker med att du är kund och har några kronor på betsafe-kontot för att streaming-tjänsten ska vara tillgänglig att titta på. Är du inte kund i dagsläget så registrerar du dig enkelt hos betsafe på bara någon minut vilket också är gratis att göra. Du behöver inte spela något odds om du inte vill men du måste som sagt göra en liten insättning för att du ska kunna titta på streamad sport, i direktsändning hos betsafe, inklusive fotbollsmatcherna i Africa Cup of Nations live stream. Väl inne hos betsafe klickar du bara på fliken Liveodds och sedan Kalender för att därefter bocka i rutan för att sortera på endast Livestream sport.

Favoriter att vinna enligt spelbolaget betsafe

Regerande mästare i Afrikanska Mästerskapen är Elfenbenskusten och de står i år som favoriter att bärga titeln ännu en gång till oddset 1.45. Främsta utmanarna enligt betsafe är Marocko med oddset 5.00 och DR Kongo som spelas som vinnare till 6.50 gånger pengarna. För de som tycker det är intressant att veta så är det just Elfenbenskusten som har flest Premier League spelare i sitt lag av alla landslagen som är med i Africa Cup of Nations.

Streaming spelschema

Här nedanför ser du exempel på matcher du kan titta på hos betsafe via gratis fotboll live stream. Men du kan naturligtvis se alla matcherna om du vill! Mer info och alla matchfakta om Africa Cup of Nations hittar du på wikipedia.

Lördag 14 januari:

17:00 Gabon – Guinea-Bissau
20:00 Burkina Faso – Kamerun

Söndag 15 januari:

17:00 Algeriet – Zimbabwe
20:00 Tunisien – Senegal

Måndag 16 januari:

17:00 Elfenbenskusten – Togo
20:00 DR Kongo – Marocko

Tisdag 17 januari:

17:00 Ghana – Uganda
20:00 Mali – Egypten

Onsdag 18 januari:

17:00 Gabon – Burkina Faso
20:00 Kamerun – Guinea-Bissau

Torsdag 19 januari:

17:00 Algeriet – Tunisien
20:00 Senegal – Zimbabwe

Fredag 20 januari:

17:00 Elfenbenskusten – DR Kongo
20:00 Marocko – Togo

Lördag 21 januari:

17:00 Ghana – Mali
20:00 Egypten – Uganda

Söndag 22 januari:

20:00 Guinea-Bissau – Burkina Faso
20:00 Kamerun – Gabon

Africa Cup of Nations grupper

Grupp A
Gabon
Kamerun
Guinea-Bissau
Burkina Faso

Grupp B
Algeriet
Senegal
Zimbabwe
Tunisien

Grupp C
Elfenbenskusten
Togo
Morocko
DR Kongo

Grupp D
Ghana
Uganda
Egypten
Mali

Premier League spelare i Afrikanska Mästerskapen

ARSENAL
Mohamed Elneny, Egypten

BOURNEMOUTH
Max Gradel, Elfenbenskusten

BURNLEY
Ingen

CHELSEA
Ingen

CRYSTAL PALACE
Bakary Sako, Mali
Wilfried Zaha, Elfenbenskusten

EVERTON
Idrissa Gueye, Senegal

HULL CITY
Ahmed Elmohamady, Egypten
Dieumerci Mbokani, DR Kongo

LEICESTER
Daniel Amartey, Ghana
Riyad Mahrez, Algeriet
Islam Slimani, Algeriet

LIVERPOOL
Sadio Mane, Senegal

MANCHESTER CITY
Ingen

MANCHESTER UNITED
Eric Bailly, Elfenbenskusten

MIDDLESBROUGH
Ingen

SOUTHAMPTON
Sofiane Boufal, Morocko

STOKE
Wilfried Bony, Elfenbenskusten
Mame Biram Diouf, Senegal
Ramadan Sobhi, Egypten

SUNDERLAND
Wahbi Khazri, Tunisien
Lamine Kone, Elfenbenskusten
Didier Ndong, Gabon

SWANSEA
Ingen

TOTTENHAM
Ingen

WATFORD
Nordin Amrabat, Morocko
Adlene Guedioura, Algeriet

WEST BROM
Ingen

WEST HAM
Andre Ayew, Ghana
Cheikhou Kouyate, Senegal