Nu i januari har du ett suveränt tillfälle att under årets transferfönster 2017 (Transfer Window) gå över till att börja spela hos årets bästa spelbolag NordicBet istället! För det får du 250 kronor varje månad i oddsbonus de första 6 månaderna samt dessutom ta del av NordicBets fina välkomstbonus där du får upp till 1000 kronor i bonus på din första insättning. Sammanlagt blir det 1500 kr + 1000 kr = 2500 kr för minimal insats!

Missa heller inte att du som ny kund hos NordicBet också får titta på C More Sport, Film och Serier fritt i 3 månader utan bindningstid! Dessutom får du två biljetter till valfri SHL-match värt cirka 600 kr! Läs mer om dessa välkomstkampanjer längre ner i artikeln.

TILL NORDICBET NU >>>

Transfer Window / Transferfönster 2017

För att förtydliga reglerna för årets transferfönster 2017, eller Transfer Window som Nordicbet själva benämner det, så får du alltså extra oddsbonusar helt gratis under halva säsongen om du går över till att spela hos NordicBet nu i januari. Men var noga med att du inte missar transferfönstrets stängning den 31 januari. För att dra en parallell liknelse så liknar denna period med övergångar i spelvärlden i mångt om mycket med transferfönstret i fotboll där spelare köps över till andra lag. Så missa inte din chans till fina extra pengar och där du samtidigt börjar hos Sveriges bästa spelbolag där du får visa vad du går för. Gå med i Team NordicBet idag, medan deras transferfönster fortfarande är öppet, och börja spela som ett sant proffs!

Fler erbjudanden just nu från NordicBet

NordicBet är nog det svenska spelbolag som återkommer med flest intressanta och spännande kampanjerbjudanden och oddsbonusar hela tiden. Här ett litet urval vad man erbjuder just nu.

Få 3 månader fritt på C More Sport, Film och Serier utan bindningstid!

NordicBet är stolt huvudsponsor till SHL och vill därför ge dig chansen att inte missa någon match med ditt favoritlag. Nu har NordicBet fixat så att du får titta gratis under tre månader på C More Sport, Film och Serier, till ett värde av cirka 1 200 kr om du först skapar ett konto hos NordicBet och därefter lägger ett spel för 200 kr på SHL. Det här är ett underbart erbjudande från NordicBet tycker vi på Svenskt Spel som innebär att du kan titta på massor av intressant sport utan att betala en enda krona. Var uppmärksam bara på att erbjudandet endast gäller nya NordicBet- och C More-kunder att du måste anmäla dig till kampanjen hos NordicBet genom en knapptryckning samt att erbjudandet endast sträcker sig fram till den 31 januari 2017.

Se ditt favoritlag i SHL Live!

SHL huvudsponsorn NordicBet nöjer sig inte bara med att erbjuda nya kunder ett 3 månaders gratis abonnemang på C More utan de vill dessutom att du ska få uppleva den härliga stämningen och inramningen på plats när ditt favoritlag i SHL spelar. Om du inte redan har skapat ett konto på NordicBet så börjar du med att göra det och sedan lägger du ett spel för 100 kr på valfri SHL-match så får du två biljettkoder, värde cirka 600 kr, som du kan lösa in till biljetter för valfri SHL-match (i mån av lediga platser). Återigen gäller det här erbjudandet endast nya NordicBet-kunder.