Se Cristiano Ronaldo och John Guidetti göra upp i första kvartsfinalmötet mellan Real Madrid – Celta Vigo i Copa del Rey. Speltips och Live Stream finns här på matchen!

Speltips Real Madrid – Celta Vigo 18/1

Hur kul ska inte det här bli! Vi får via gratis live stream se världens bästa fotbollspelare Cristiano Ronaldo in action i en så pass viktig match där förhoppningsvis vår hetsporre John Guidetti finns med i motståndarlaget från start för sitt Celta Vigo. Det vore kul att få se en målrik kvartsfinal och spåkulan säger att vi får åtminstone ett mål från vardera laget.

Real Madrid med Cristiano Ronaldo

Real Madrid leder La Liga och har sett otroligt starka ut den här säsongen med den gamle stjärnspelaren Zinedine Zidane vid rodret i tränarrollen. Fram tills nu i helgen hade man inte förlorat en enda match sedan förlusten i juli förra året mot PSG i sommarens uppladdnings-turnering i International Champions Cup. I helgen vände ligatvåan Sevilla på steken i de sista matchminuterna från 0-1 till 2-1 på först en straff orsakad av Madrid-backen Ramos och sedan ett väl placerat skott av Jovetic i den 92:a spelminuten.

Vem som gjorde Real Madrid’s mål? Ronaldo förstås, på straff. Cristiano Ronaldo som nyss blivit utsett till 2016 års bästa fotbollsspelare i världen fortsätter sin vana trogen att ösa in mål. Han ligger trea i La Liga’s skytteliga med 12 mål, 2 mål efter Suarez och Messi, trots att Ronaldo var skadad i början av säsongen och missade då 3 ligamatcher. Även om vi inte skulle räkna med Ronaldos målskörd så är Real Madrid riktigt heta framåt, på hela säsongen har man gjort fantastiska 46 mål på 17 matcher i La Liga.

Celta Vigo med John Guidetti

Även tabellåttan Celta Vigo med John Guidetti i truppen är duktiga framåt. Inte för att de kan mäta sig med Real Madrid i antal gjorda mål men med sina 29 mål framåt är man sjätte bäst i La Liga. Det är kul att vi på sista tiden fått se mycket av John Guidetti på plan för Celta. Och han har till och med startat en hel del matcher här på sistone. Tyvärr har det inte blivit mer än ett mål i La Liga för John Guidetti under säsongen, men med 3 mål i Europa League och ett tidigare i Copa del Rey har gjort att han fått vara med och aspirera på en anfallsplats i laget.

Annars är det Iago Aspas som är Celta’s store målskytt. Vi hoppas att få se John Guidetti från start på onsdagskvällen mot Real Madrid. Och även om det inte blir mål från honom så tror jag att vi kommer få se någon Celta Vigo spelare göra mål i matchen då de sällan går mållösa av planen. Eftersom vi också tror på att Real Madrid gör mål i kvartsfinalen betyder det att vi kommer köra ett BLGM-spel på Real Madrid – Celta Vigo.

Speltips 18/1 2017: Båda lagen gör mål i matchen Real Madrid – Celta Vigo till oddset 1.89 @unibet.

Streama också matchen hos Unibet. Läs gärna mer om hur live stream fungerar här!

Sätt in 100 kr, spela för 600 kr!

Nya spelare hos Unibet kan välja mellan 3 olika fantastiska välkomstbonusar, bara att välja och vraka!

unibet öppningsbonus