Första kvartsfinalmötet i Copa del Rey mellan Real Sociedad – FC Barcelona spelas ikväll med matchstart kl. 21:15. Matchen direktsänds på unibet och speltipset låser vi på BLGM.

BLGM speltips på matchen

Vi har garanterat en härlig match att se fram emot ikväll när La Liga-femman Real Sociedad tar emot ligatrean FC Barcelona i den första av två möten i Copa del Rey’s ena kvartsfinal av två denna afton. Den andra matchen som spelas samtidigt med Real Sociedad – FC Barcelona är matchen mellan Atletico Madrid och Eibar.

Gör här inget längre utlägg om varför vi kör ett BLGM tips på kvällen utan tycker att båda lagens benägenhet att göra mål i sina matcher samt att FC Barcelona faktiskt inte visat sig vara helt stabila bakåt är starka skäl nog för ett sådant spel. Visserligen blev det 0 gjorda mål för Real Sociedad i näst senaste ligamatchen mot ligatvåan Sevilla 0-4. Men det resultatet speglar inte på något sätt matchbilden eller målchanserna. Real Sociedad vann bollinnehavet med 54%-46% och hörnstatistiken med 7-4 samt att lagen hade lika många målchanser, 11 var. Mest otur att det inte blev ett enda mål med tanke på hur matchen artade sig alltså.

Speltips Real Sociedad – FC Barcelona: Båda lagen gör mål, odds 1.59, spelat hos unibet.

Unibet streamar också matchen live och du ser den genom att vara kund hos dem samt ha några kronor på kontot. Just nu har unibet 500% oddsbonus till nya spelare!