Idag fredag 20 januari kör Bundesliga-spelet igång igen efter ett långt juluppehåll. Jag tänker titta på Freiburg – Bayern München via live stream och mitt speltips inför matchen blir ett underspel på antal mål för bortalaget. Matchstart är kl. 20:30. Helgens övriga fotbollsmatcher i Bundesliga, La Liga och Serie A som sänds via gratis fotboll stream ser du spelschema för här!

Freiburg kryssar sällan

Hemmalaget har ett fint hemmafacit poängmässigt den här säsongen där 15 av Freiburgs totalt 23 poäng har kommit till. Fem vinster och två förluster på sju spelade hemmamatcher är klart godkänt och det bidrar till att man ligger åtta i ligan med FC Köln och Borussia Dortmund närmast framför sig. Överhuvudtaget kryssar sällan gänget i Freiburg. Det har bara blivit två oavgjorda totalt denna säsong, annars har man sammanlagt vunnit sju och förlorat sju. Freiburg har också visat upp ett allt bättre försvarsspel på senaste tiden där duktige målvakten Schwolow endast släppt in 3 mål bakom sig på fyra matcher. Vi får gå tillbaka till den 25 november för att hitta en ligamatch där man släppt in fler än 1 mål i matchen.

Bayern München med fem raka vinster

På totalt fem bortamatcher har Bayern München gjort sammanlagt 9 mål. Snittet ligger alltså på under 2 mål i bortaspelet den här säsongen. Och bara två gånger under säsongen har Bayern München gjort fler än 2 mål i en match på bortaplan. Nu vet vi i och för sig inte hur det långa juluppehållet har påverkat lagen även om man spelat tränings- och cupmatcher under perioden fram till nu. Men utgår vi från den statistik vi har och hur ligaspelet såg ut fram till jul och nyår så bör inte Bayern lyckas göra fler än 2 mål mot Freiburg med tanke på hemmalagets starka defensiv och favör av hemmaplan samtidigt som Bayern München sällan gör många bortamål.

Freiburg – Bayern München speltips: Under 2.5 mål totalt av bortalaget till oddset 1.79 @unibet!

Unibet Live Stream!

Matchen Freiburg – Bayern München ses och kan spelas på via live streaming hos unibet med matchstart klockan 20:30 fredag 20/1. För att se streamad sport på unibet behöver du bara registrera ett konto hos dem och sedan göra en liten insättning då det måste finnas några kronor på kontot som gör live streamingen tillgänglig. Andra spännande matcher som kan ses  och spelas på via live stream ikväll är Las Palmas – Deportivo La Coruna kl. 20:45 i spanska La Liga och Bastia – Nice, 20:45 i franska Ligue 1 samt Africa Cup of Nations matcherna Elfenbenskusten – DR Kongo, 17:00 och Marocko – Togo 20.00.