bet365

Titta och spela på Frankrike – Sverige i kvartsfinal i Handbolls-VM tisdag 24 januari 2017. Unibet direktsänder matchen gratis direkt på hemsidan och jag tror att vi ikväll kommer få se vår första svenska bragd i år som i början på nästa år kommer kvala in bland finalisterna till både Jerringpriset och Bragdguldet.

Frankrike är storfavoriter

Frankrike är regerande världsmästare efter att man i finalen för två år sedan slog Qatar efter förlängningen. Handbolls-VM spelades i Qatar som köpte ihop sitt landslag för stora summor pengar den gången. Men Frankrike vann ändå precis som man gjort så många gånger förr. I tre utav de senaste fyra mästerskapen i handboll har Frankrike blivit guldmedaljörer. Vad ska hindra dem från att vinna ännu ett VM-guld på sin egen hemmaplan i detta Handbolls-mästerskap för herrar? Svårt att säga, de har ju vunnit alla sina matcher hittills i detta VM och dessutom på ett övertygande sätt förutom i uddamålsvinsten 26-25 mot Polen. Men där får man nog säga att man hade det hela någorlunda under kontroll och släppte lite på koncentrationen mot slutet som innebar att polackerna kunde hämta igen några bollar efter ställningen 26-22.

Enligt spelbolagen vinner Frankrike relativt enkelt över Sverige. Spelar du på Frankrike som vinnare i kvällens kvartsfinal får du i skrivande stund bara 1.31 gånger pengarna tillbaka. Spel på Sverige som vinnare ger istället hela 4.90 gånger pengarna. Så överlägsna är Frankrike enligt förhandstipsen tycker Unibet. Men jag tror faktiskt inte Frankrike kommer att glädja sina hemmafans idag trots hemmaplan och sin dominans inom handbollen. Det är upplagt för en skräll i paritet med bragd i aftonens match Frankrike – Sverige!

Sverige bättre och bättre

Sverige har verkligen överraskat med sitt nya föryngrade lag och sin snabba kontringshandboll. Efter att ha slutat två i sin grupp (Grupp D), där man under gruppspelets fem matcher endast fick stryk av slutliga gruppettan Danmark, vann man åttondelsfinalen i stor stil med 22-41 mot Vitryssland. Detta har medfört att Sverige nu får svåraste tänkbara motstånd i form av hemmanationen Frankrike. Men som Sverige har spelat ska nog fransmännen inte vara alltför självsäkra på seger ikväll även om Frankrike varit ruggigt bra i detta Handbolls-VM också.

Tänk er rubrikerna imorgon om Sverige vinner mot Frankrike i kvartsfinalen. Jag ser framför mig reaktionerna likt de som kom efter Sveriges guld i Fotbolls-EM i Tjeckien för U21-landslaget sommaren 2015. Kanske lite fel av mig att jämföra med det då Sverige ändå blev Europamästare i en så stor sport som fotboll för ungdomar och det här ”bara” är en kvartsfinal i Handbolls-VM för herrar. Men tittar vi på odds och spelbolagens förväntningar på Sverige i de bägge Mästerskapen så måste vi säga att likheterna är slående nära. Nu återstår alltså bara för Sverige att slå Frankrike ikväll. annars är allt som vanligt igen för Sveriges del.

Speltips Frankrike – Sverige Handbolls-VM

Svenskt Spel satsar kvällens spelpeng på att bragden blir verklighet och Sverige står som segrare i mötet Sverige – Frankrike i Handbolls-VM’s kvartsfinal till oddset 4.90 (i skrivande stund) spelat hos Unibet!

Unibet Live Streaming

Unibet direktsänder kvartsfinalmötet Frankrike – Sverige via Unibet live streaming med matchstart klockan 19:00 tisdagen den 24 januari 2017. Läs gärna mer om hur live streaming fungerar här!