Vill du se Liverpool – Wolverhampton men saknar tv kanalen så kan du göra det via Unibet Live Stream.

Se Liverpool Wolverhampton live

Idag blir det heldag med fotbollsmatcher och anrika FA-cupen. Först ut med matchstart 13.30 är Liverpool – Wolverhampton i FA-cupens fjärde omgång. Det finns väldigt många Liverpool och Wolverhampton fans därute som väldigt gärna skulle vilja se matchen. Däremot är det flertalet fans som saknar tv kanalen Viasat Premium Sport som inte har möjligt att se den. Då finns det ett annat alternativ och det är att streama fotbollsmatchen. Vi du se matchen med bra kvalitet så kan du göra det hos spelbolaget Unibet. Är du inte kund hos Unibet sen tidigare så räcker det att du registrerar dig och har lite pengar på ditt spelkonto för att komma åt matchen.

Här kan du se och spela på Liverpool Wolverhampton via live streaming hos Unibet.

Livestreamingen fungerar så klart även för befintliga kunder så länge som du har pengar på ditt spelkonto. Alla nya kunder har möjlighet att ta del av registreringsbonusen som är på hela 500 % upp till 500 kr.

[table id=”unibet500″/]

Se och spela även på andra fotbollsmatcher i direktsändning på Unibet som fler FA cup matcher, La Liga, Bundesliga, Serie A och afrikanska Mästerskapen.

Liverpoolwolverhampton fc

Liverpool Wolves Speltips

Liverpool har haft det lite kämpigt sista tiden i ligan trots ett lite enklare spelschema än toppkonkurrenterna. Det här blir så klart ingen promenadseger men vi tror att Klopp kommer ställa upp med en stark startelva. Detta för att vända den negativa trenden. 2-3 hemma mot Swansea senast var så klart en missräkning. Laget skapar och har skapat målchanser hela säsongen men framåt har man missat väldigt mycket i de avgörande lägena. Wolverhampton ligger på 18:e plats i The Championship och har 2 segrar på de 5 senaste. Vi tror att det kan bli islossning på Anfield och att Liverpool vinner med minst 2 mål i det här mötet.

Liverpool vinna med 2 mål rekas till oddset 1.65 @Unibet.

Hur tror ni mötet mellan Liverpool och Wolverhampton slutar? Kommentera gärna.