FA-cupen fortsätter denna söndag 29 januari med fyra matcher, däribland Manchester United – Wigan som vi har ett speltips och live stream på. Matchstart kl. 17:00.

Helgens FA-cup skräll

Som alltid brukar det bli skrällar i FA-cup spelet varje ny säsong. Och under den här helgen har vi framförallt kunnat bevittna Liverpools 1-2 förlust mot Championship laget Wolverhampton på lördagen. Även Tottenham var sånär att åka på stryk mot Wycombe, spelandes i League Two. Fram till 89:e matchminuten låg Tottenham under med 2-3 då Alli fintade bort en spelare och placerade säkert in 3-3. På övertid (90+7 min) avgjorde sedan tvåmålsskytten Heung-Min Son efter att först ha väggspelat sig igenom Wycombe-försvaret. För övrigt har det annars blivit förväntade vinster av topplagen i Premier League denna helg. Men helgen är som sagt inte över ännu. Vi har ju matchen Manchester United – Wigan kvar.

Speltips Manchester United – Wigan

Wigan ligger under nedflyttningsstrecket i Championship på 22:a plats. Men senaste veckorna har man hittat formen någorlunda och vunnit två raka mot Brentford och Burton. Dock ska tydliggöras att dessa två motståndare också befinner sig i den nedre regionen av Championship tabellen. Manchester United å sin sida har haft en enormt bra form sedan i början av november. Men en sjutton matcher lång svit utan förlust bröts i torsdags när man torskade mot Hull i EFL Cup (engelska ligacupen) med 2-1. United hade dessbättre en 2-0 vinst att gå på från första mötet lagen emellan och tog sig därmed vidare i den cupen trots nederlaget. Och sett till den stora klasskillnad det är mellan lagen i dagens match Manchester United – Wigan, samt Uniteds fördel av hemmaplan ska det inte vara något snack om saken vart det här slutar. Manchester United vinner och kommer definitivt göra minst tre pytsar denna afton, så sant som det är sagt!

Tipset: Manchester United gör minst 2.5 mål på Wigan i FA-cupen 29/1, till oddset 1.78 @unibet som också direktsänder matchen via live stream hos Unibet.

Läs gärna om hur live streaming funkar här!