Det första semifinalmötet av två i Copa del Rey ska äga rum ikväll mellan Atlético Madrid och FC Barcelona med matchstart klockan 21:00. Du streamar och spelar på matchen i direktsändning på Unibet!

I den andra semifinalen möter imorgon Celta Vigo, med svensken John Guidetti i laget, Alaves. Celta slog ut Real Madrid i kvartsfinalen och är nu favoriter till att ta sig till finalen.

Atlético Madrid gillar topplag

Efter totalt tre oavgjorda matcher på raken, två i ligan och en i cupen är vi lite osäkra på formen hos Atletico, som ligger fyra i La Liga, men bara två gånger den här säsongen har Atletico Madrid gått av mållösa från gräset på hemmaarenan Estadio Vicente Calderón i Madrid. Så vi får nog lov att säga att de känns troligt att vi får se ett mål från hemmalaget oavsett motstånd. Nu är det i och för sig inte vilket motstånd som helst utan självaste FC Barcelona som kommer på besök. Men som alla vet som följer La Liga fotbollen någorlunda så är det mot just de stora lagen som Atletico Madrid brukar prestera som bäst.

FC Barcelona bortabäst av alla

La Liga tvåan Barca å sin sida har gått starkt ända sedan de förlorade årets första match den 5 januari i Copa del Rey mot Athletic Bilbao (2-1). Därefter har de vunnit fem matcher och spelat två oavgjorda, inklusive returmötet i cupen mot Athletic Bilbao (3-1) vilket betydde att man tog sig vidare till kvartsfinal mot Real Sociedad. Med flest gjorda mål av alla lag i ligan samt att man är ligans allra bästa bortalag så borgar det för att vi kommer se ett eller fler mål även från gästerna. Håll som alltid ett öga på Messi, Suarez och Neymar!

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen Atlético Madrid – FC Barcelona till oddset 1.83 @unibet, som också live streamar matchen!