Dagens fotboll stream med bland annat ligafotboll från La Liga, Bundesliga, Serie A och match om tredje pris i Afrikanska Mästerskapen ser vi i direktsändning på Unibet TV!

Att streama fotbollsmatcher live är gratis bara du har registrerat ett kontot hos Unibet och också satt in en lite slant på kontot. För Unibet kräver att det alltid ska finnas åtminstone några kronor på kontot för att man ska få tillgång till hela live streaming utbudet. Du kan då se fotboll från mängder av fotbollsligor i världen och dessutom massor av annan sport helt gratis dygnet runt.

Fotbolls stream: Africa Cup of Nations 4/2

Afrikanska Mästerskapen börjar lida mot sitt slut och nu är det bara de allra mest spännande matcherna som återstår, dagens tredjeprismatch mellan Burkina Faso och Ghana samt morgondafgens stora final mellan Egypten och Kamerun.

20:00 Burkina Faso – Ghana (Match om tredje pris)

Fotbolls stream: La Liga 4/2

Hetaste matchen i dagens La Liga fotboll är enligt många ligatvåan Barcelonas match mot ligasjuan Athletic Bilbao. De senaste två hemmamatcherna har Barca vunnit med totalt 9-1 i mål, och framgången till den stora målskörden stavas förstås Messi, Suarez och Neymar!

13:00 Malaga – Espanyol
16:15 FC Barcelona – Athletic Bilbao
18:30 Atletico Madrid – Leganes
20:45 Valencia – Eibar

Fotboll stream: Bundesliga 4/2

Intressantast idag är definitivt mötet mellan fyran Dortmund och tvåan RB Leipzig med Emil Forsberg i laget som tyvärr saknas denna afton då han är avstängd. Men spännande blir det om Leipzig ska fortsätta överraska i Bundesliga på ett liknande sätt som Leicester gjorde i fjol i Premier League där man tillslut vann hela ligan. RB Leipzig ligger nämligen endast 3 poäng bakom ledande Bayern München efter 18 omgångar spelade.

15:30 Borussia Mönchengladbach – Freiburg
15:30 Bayern München – Schalke
15:30 FC Koln – Wolfsburg
15:30 Hertha Berlin – Ingolstadt
15:30 Hoffenheim – Mainz
18:30 Dortmund – RB Leipzig

Fotboll stream: Serie A 4/2

Dagens enda Serie A match spelas mellan tolvan Bologna och trean Napoli som på allvar utmanar övriga topplag om seriesegern i år med bra sex poäng bakom ledande Juventus som imorgon har en svår match mot ligafyran Inter.

20:45 Bologna – Napoli

TILL UNIBET TV HÄR!