bet365

Spela och titta på FC Barcelona – Atletico Madrid Live Stream i dagens returmöte i Copa del Rey. Samtidigt har vi ett stensäkert speltips på matchen som stavas BLGM med oddset 1.61. Matchstart 21:00 7/2!

Unibet har oddsen och direktsänder matchen FC Barcelona – Atletico Madrid, samt alla andra matcher i La Liga och Copa del Rey, via deras ive streaming-tjänst på hemsidan. Se till att du är registrerad som kund och har några kronor på kontot så är det fritt fram att se och spela all streamad sport på Unibet dygnet runt. Läs mer om hur live stream fungerar här.

Speltips FC Barcelona – Atletico Madrid

Frågan är om Katalanerna ska vinna igen? Efter seger med 1-2 på Calderon sitter Barca i förarsätet inför Copa del Rey-möte nummer två. Blir det seger igen mot Atletico Madrid mån tro eller kommer Los Colchoneros resa sig och ta sig vidare till finalen?

Barca har bra utgångsläge

FC Barcelona visar återigen denna säsong att man är ett av världens absolut bästa fotbollsklubbar. Man slutade som överlägsen gruppetta efter Champions League’s gruppspelsfas där man om en vecka ställs mot Zlatans gamla klubb PSG i första rundan av åttondelsfinalen. I La Liga är man just nu tvåa efter Real Madrid. Och nu är man mycket nära en Copa del Rey final efter att ha skaffat sig ett utmärkt läge efter den första matchen i det dubbelmöte som ska avverkas mot Atletico Madrid. Men med tanke på de resurser Barca har som inkluderar några av världens bästa fotbollsspelare i laget är det naturligtvis ett krav från Barca’s klubbledning att här ska bärgas hem titlar.

Atletico tvingat att forcera

Atletico Madrid tillhör också det absoluta toppskiktet bland klubbarna i Europa och världen. Ofta är man med och tampas om ligatiteln i spanska La Liga med lag som Barca och Real Madrid, för närvarande är man fyra i ligan. Men framförallt har man utmärkt sig med att vara ett riktigt vasst cuplag. I stort sett varje år håller man sig långt framme i de fotbollscuper man kvalificerat sig för. Under höstens gruppspel i Champions League var man likt Barca överlägsna genom att komma först i gruppen före lag som innehöll bland annat Bayern München.

Inte lätt att vända på steken

För att vända på den här steken mot FC Barcelona i semifinalen av Copa del Rey krävs något utöver det ovanliga, och man har bara 90 minuter på sig. Dels har Barca behållt formen som de så ofta gör och har bara förlorat en enda match (uddamålsförlust mot Athletic Bilbao i Copa del Rey på bortalan) sedan 1 november 2016. Hemma på Camp Nou har inte Barca förlorat sedan 10 september borträknat en vänskapsmatch. Och så ska Atletico Madrid också försöka få stopp på glödheta trion Messi, Suarez och Neymar vilket säkerligen inte blir det lättaste nu när det spelas om en finalbiljett.

Båda lagen gör mål

Det finns ingen annan väg att gå för Atletico Madrid än att går framåt och med den kapacitet man besitter tvivlar jag inte en sekund på att de inte klarar att få in åtminstone ett mål i matchen. å andra sidan betvivlar jag inte heller att Barca sätter ett eller ett par mål nu när Messi och kompani i anfallet kommer få ännu större utrymme än normalt i och med Atleticos påtvingade offensiv. Speltipset vi ger oss på i matchen FC Barcelona – Atletico Madrid i Copa del Rey i andra semifinal-rundan blir ett BLGM tips. Båda lagen gör mål står i skrivande stund i oddset 1.61 hos Unibet.

[table id=”unibet500″/]

Andra spännande matcher idag

Vi har två andra högintressanta matcher att avnjuta via live streaming på datorn/laptopen idag. I Serie A möts Roma och Fiorentina i en viktig match i toppen av ligan. Är man mer intresserad av hockey så är det också idag spännande Champions Hockey League final 2017 mellan Frölunda och Sparta Prag med start kl. 19:05. Båda matcherna går att spela på samt direktsänds hos Unibet.