Streama och spela på semifinalen i Copa del Rey mellan Alaves och Celta Vigo på Unibet med matchstart kl. 21:00. Förhoppningsvis ser vi John Guidetti från start i bortalaget. Det här är andra mötet av två som spelas ikväll och nu ska det avgöras vilket av lagen som möter FC Barcelona i finalen. Första matchen slutade 0-0.

Alaves – Celta Vigo

Det skiljer 3 poäng mellan lagen i La Liga tabellen till Celta Vigo’s fördel som också har en match mindre spelad. Resultatet 0-0 i föregående möte i Copa del Rey speglar ungefär var de båda lagen står i jämförelse med varandra just nu. De båda håller till i mitten av La Liga tabellen där Celta Vigo är det lag som kan sägas har chansen att komma upp till en sjätteplats och knipa en kvalplats till Europa League. Annars är det just cupspelet som både Alaves och Celta Vigo satsar hårt på för att om möjligen kunna ge fansen och sig själva en titel i år.

När det gäller speltips på Alaves – Celta Vigo så såg vi i första semifinalmötet dem emellan att det blev totalt 9 hörnor i matchen fördelat på 5 för Celta och 4 för Alaves. Jag tror att matchbilden kommer vara något liknande den här gången också där spelet böljar fram och tillbaka, särskilt som båda lagen måste göra mål för att ta sig vidare till final under ordinarie tid. Så här går det inte från något av hållen att lägga sig på en solid defensiv eftersom inget av lagen har något resultat att försvara. Och jag tror inte heller något av lagen vill att det går till förlängning för att riskera att allt går till straffar. Ett lotteri ska inte få avgöra det här. Speltipset blir över 8,5 hörnor till oddset 1.52 @unibet.

Önskar er alla en fantastiskt fin lillördag!