Snabbt fredagstips idag på matchen Bordeaux – PSG i franska Ligue 1 som också direktsänds på bet365 live streaming med matchstart klockan 20:45!

Inget av lagen har missat att göra mål i en enda match det här året utan vi får gå tillbaka till december innan vi hittar en nolla i målprotokollet för deras del. PSG är sig inte riktigt likt sedan Zlatan gav sig av men har förstaplatsen i Ligue 1 inom räckhåll tre poäng efter ledande Monaco. Man befinner sig i en riktigt fin form och har vunnit tio av sina elva senast spelade matcher. Bordeaux på sjunde plats är också inne i en fin formkurva med endast en förlust på de tio senaste matcherna. Allt är upplagt för ett BLGM spel så det är klart vi utnyttjar situationen och lägger ett spel på det.

Speltips: Båda lagen gör mål i matchen Bordeaux – PSG till oddset 1.90 @bet365!