Idag finns det ett stort spelutbud och vi vänder blickarna både mot Premier League, Bundesliga och The Championsship. Här följer Lördagens rekar.

The Championship

Aston Villa har haft en böljande säsong och verkligen blandat och gett. Den taskiga positionen för Aston Villa i tabellen beror mycket på att bortaspelet varit uselt. Hemma på Villa Park har man kunnat mäta sig med topplagens facit där man nu har 10 raka utan förlust. Nu kommer ett formlöst Ipswich på besök som tagit 1 poäng i sina senaste 4 bortamatcher. 1:an rekas på Aston Villa och tippas till oddset 1.79 @Unibet.

[table id=”unibet500″/]

Personligen skulle det vara kul att få tillbaka Aston Villa till Premier League men det är tyvärr inget som kommer ske efter den här säsongen.

Premier League

Vi har ett riktigt härligt toppmöte mellan Liverpool och Tottenham att se fram emot. Tottenham har helt klart bäst form men Liverpool brukar höja sig mot topplagen. Det känns som att den här matchen kan sluta lite hur som helst men eftersom otroligt mycket står på spel så har vi ett udda speltips. Inget av lagen kommer vilja gå bort sig inledningsvis. Jag tror att det blir Liverpoolpress mot ett av ligans bästa försvar hos Tottenham. Inget av lagen kommer bjuda på någonting och man kommer eliminera riskerna. Därför tror vi att det blir målsnålt i första halvlek. Inget mål före den 29:e minuten rekas till oddset 1.83 @bet365.

[table id=”bet365″/]

Bundesliga

Klockan 15.30 startar Darmstadt – Dortmund och det borde bli en given bortaseger då det är klasskillnad mellan lagen. En tvåa på bortalaget ger i dagsläget 1.40 och det känns lite lågt för att hitta spelvärde i. Vi kör en rek på att Dortmund vinner med minst 2 mål. Dortmunds offensiv är vida känd och får man bara hål på Darmstadt så kan man utnyttja sitt främsta vapen, snabba omställningar!. Kommer första målet så är det stor risk att 2:an trillar in också. Dortmund vinna med 2 rekas till oddset 1.98 @LeoVegas.

Darmstadt98 Dortmund odds

[table id=”Leovegas”/]

Det var våra tips om Lördagens matcher. Har ni något kul tips så kommentera gärna! Ni har väl inte missat veckans stryktipsförslag, klockan 16.00 smäller det.