Ikväll ska vi få se Premier League fyran Arsenal spela på konstgräs i FA-cupen mot Sutton som lirar i Englands femte högsta division och ligger på sjuttonde plats i tabellen.

Match på konstgräs

Den här åttondelsfinalen i FA-cupen mellan Sutton – Arsenal borde bara kunna sluta på ett sätt resultatmässigt. Arsenal kommer säkert mönstra en B-uppställning men det ska inte kunna påverka hur matchen slutar i alla fall. Troligtvis kommer vi se många målchanser från Arsenal’s sida och det bör resultera i rätt många hörnor också. Något osäkra är vi dock på hur matchbilden kommer se ut på grund av konstgräset som Arsenal spelarna är totalt ovana att spela på. Finns risk för en del skador och därmed påtvingade byten som kan förändra den ursprungliga taktiken något.

Mål och Hörnor

Vi kör på två spel i denna ojämna fight, dels spelar vi på att det blir fler än 3.5 mål i matchen till oddset 1.83, och så spelar vi också på att hörnstatistiken letar sig över totalt 9.5 hörnor i matchen till oddset 1.70. Båda oddsen är spelade hos spelbolaget Unibet.

Live streama och spela på Sutton – Arsenal hos Unibet med matchstart klockan 20:55 måndag 20 februari 2017.

[table id=”unibet500″/]