Inter och Roma möts i ett otroligt hett och viktigt möte där båda två siktar på en plats i nästa års Champions League. Spela odds på och se Inter Roma via live stream hos Unibet. Inte nog med det. Nya kunder som registrerar sig hos spelbolaget fram till söndag och spelar för 100 kr på matchen får ett gratisspel värt 300 kr! Här kan du läsa mer om erbjudandet exklusivt via oss på Svenskt Spel.

Inter Roma Live Streaming

Inter Roma Live Stream

Stream matchen live via Unibet TV

Med live streaming menas att du kan se Inter – Roma direkt via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Titta och spela på Serie-A matchen Inter – Roma via spelbolaget Unibet. Unibets live streaming tjänst håller en mycket hög kvalitet där du kan se matchen live och samtidigt betta på den för extra spänning. Matchen startar 20.45 Söndag kväll.

Speltips

Italienska lag är experter på att stänga matcher och spela på resultat. Men här tror vi inte att något av lagen är nöjda med oavgjort.  Båda lagen är i behov av 3 poäng. Inter har 8 poäng upp till Roma. Roma i sin tur har 7 poäng upp till serieledaren Juventus. Ska man ha någon som helst chans att slåss om titeln så måste man nog vinna över Inter här. Samma sak gäller för Inter. Ska man ha chansen att nå Champions League så behöver nog avståndet vara 5 poäng till Roma efter det här mötet.

Roma har öst in mål sista tiden och på de 4 senaste matcherna har man mäktat med 14 mål. 4 raka segrar i bagaget för Rom-laget. Inters Argentinare som spelar på topp har varit den som burit laget på sina axlar den här säsongen . Icardi Mauro har gjort 15 mål för laget hittills och chansen är ganska stor att han kommer hitta rätt på Giuseppe Meazza-stadion söndag kväll också. Han har varit avstängd i de två senaste matcherna och lär vara spelsugen.

Båda lagen gör mål rekas till oddset 1.55 @Unibet.

300 kr gratis spel

Tillsammans med Unibet har vi på Svenskt Spel tagit fram ett unikt erbjudande som inte går att hitta någon annanstans. Inte ens hos Unibet själva om du besöker spelbolaget direkt. Erbjudandet gäller endast nya kunder som registrerar sig idag och fram till Söndag. Det är väldigt enkelt. Öppna konto hos Unibet och spela för 100 kr live på Inter – Roma. Dagen efter får du 300 kr att spela för gratis hos Unibet. Har du ändå tänk att spela på Roma Inter så är det här ett ypperligt tillfälle att utnyttja erbjudandet.

Inter – Roma troliga startelvor

Palacio kommer förmodligen få kliva åt sidan då Icardi tar hans plats på topp. Det gör att Inter troligtvis kommer starta enligt följande:

Inter 4-2-3-1

Handanovic
Murillo, Medel, Miranda, D’Ambrosio
Gagliardini, Mario
Candreva, Eder, Perisic
Icardi

I Roma saknas endast Alessandro Florenzi som med ett avslitet korsband blir borta säsongen ut. Samma lag som vann över Torino senast med 4-1 borde få chansen. Trolig startuppställning för Roma.

Roma 3-4-2-1

Szczesny
Jesus, Fazio, Manolas
Emerson, Strootman, Paredes, Peres
Nainggolan, Salah
Dzeko

Vi har själva en personlig favorit i Nainggolan som fungerar som slitvarg och spelfördelare på Romas mittfält.

Streama flera matcher

I helgen är det inte bara Inter mot Roma som du kan spela på och se via live stream hos Unibet. Dels hittar du alla matcher som vi skriver om här på Svenskt Spel under vår live stream sida. Där får du bra tips på stora matcher som du kan streama hos olika spelbolag. Nu till helgen kan du se flera matcher via live streaming hos Unibet som till exempel Ligacupfinalen mellan Manchester United och Southampton.

Inter Roma Serie A