Manchester United – Southampton i Ligacupfinalen 2017. Spela på och se matchen via Live Stream och få ett kanonerbjudande med 300 kr gratis spel!

Manchester United - Southampton Live StreamVilken härlig fotbollssöndag den 26 februari vi har att se fram emot! Först ser vi en underbart spännande toppfight i La Liga mellan Atletico Madrid och FC Barcelona som börjar klockan 16:15. Drygt en timme senare kl. 17:30 startar dagens höjdpunkt i mitt tycke med Ligacupfinalen Manchester United – Southampton, och sist men inte minst har vi nöjet att beskåda tungviktsmötet i Serie A mellan Inter och Roma 20:45.

Alla de tre nämnda matcherna kan spelas på och ses via live stream på Unibet (på mobil, surfplatta och dator).

Få 300 kr gratis att spela för!

Innan vi går in mer på själva Ligacupfinalen Manchester United – Southampton så måste jag bara få delge dig ett hiskeligt trevligt spelerbjudande som vi lyckats få fram på matchen genom ett speciellt samarbete med Unibet. Du får 300 kr av Unibet helt gratis att spela för utan insättning och utan omsättningskrav om du lägger ett live odds för minst 100 kr på matchen!

Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos Unibet (vilket är gratis och dessutom går väldigt snabbt), sedan anmäler du dig till kampanjen och därefter spelar ett live odds för minst 100 kr på Ligacupfinalen mellan Manchester United och Southampton under tiden när matchen spelas på söndag 26/2 mellan ca kl. 17:30 – 19:15. Samma erbjudande gäller också för matcherna Atletico Madrid – FC Barcelona i La Liga eller Inter – Roma i Serie A som också de spelas den 26 februari.

Läs mer om det unika erbjudandet här!

Zlatan Ibrahimovic jagar titel 32 och 2

Zlatan Ibrahimovic är på jakt efter sin 32:a titel i karriären och den andra tillsammans med Manchester United. Innan Premier League säsongen inleddes, i sin allra första riktiga tävlingsmatch för United, slog Zlatan till i slutet av matchen, vid ställningen 1-1, mot Leicester i Community Shield. Målet betydde 2-1 och seger för Man United. Matchen är kanske inte den mest prestigefulla titeln man kan vinna då matchen är mer av en välgörenhetsmatch mellan förra säsongens ligamästare och FA-cup vinnarna. Men dock ännu en titel till Zlatans digra samling! Nu är frågan om det ska bli ännu en buckla att stoltsera med?

Bättre än så här blir det inte

Många är vi de svenskar som helt plötsligt denna säsong börja följa och hålla på Manchester United som aldrig tidigare gjort det. Det är ju förstås Zlatan Ibrahimovics förtjänst till det intresset och det har varit likadant vart han än har spelat. Vårt intresset för Paris SG var som allra störst under de år Zlatan spelade där och likadant i tidigare klubbar. Det  blir så när man har en svensk som är bland de allra bästa inom fotbollen.

För min egen del kan jag bara komma i närheten av det när jag följde Fredrik Ljungbergs nioåriga framfart i Arsenal och framförallt Henrik Larsson i Feyenoord, Celtic, FC Barcelona samt hans korta vistelse i Manchester United. Men nu ska vi få njut av Zlatan de sista åren inom toppfotbollen där han fortfarande är en av de största aktiva stjärnorna. Passa på och njut nu, för det är inte många gånger i ens liv som man får vara med om en svensk fotbollsstjärnas stora framgångar inom världsfotbollen. Och här ska spelas hem ännu en titel på söndag. Mycket bättre en så här blir det inte!

Speltips Manchester United – Southampton

Förutsättningarna inför mötet Manchester United – Southampton som spelas på Wembley Stadium på söndag 26 februari med matchstart klockan 17:30 är att Manchester United är sexa i Premier League och finalmotståndarna Southampton befinner sig på elfte plats. Spelbolagen håller Manchester United som favoriter i den här Ligacupfinalen mot Southampton och det är inte konstigt alls efter den period som United haft med ett uppradande av fina resultat.

Bara totalt en förlust i matchsammanhang för United’s del sedan den 3:e november i matchen mot Fenerbahce i Europa League gruppspelet. Det är prov på styrka! Ändå tycker jag inte att United har kommit upp i den där nivån man kan önska där spelet funkar så där bra så att man känner sig fullt tillfredsställd. I många av matcherna har faktiskt Man United haft problem att få till ett ordnat och effektiv spel där målchanserna radar upp sig. Nä, sanningen är att man har haft tur att ha en viss effektiv Zlatan Ibrahimovic i laget som gjort de där avgörande målen.

United saknar fler målskyttar

Att inte målskyttet funkar för övrigt i United är den dåliga målstatistiken ett tydligt tecken på vilken anger att Man United är klart sämst av alla topplagen i Premier League på att göra mål. 38 mål totalt den här säsongen i ligaspelet på 25 matcher kan jämföras med det näst sämsta topplaget Tottenham med 46 mål. Sedan blir det ett hopp till igen fram till Manchester City på 51 mål och bäst på att göra mål är Arsenal och Liverpool som gjort 54 mål var. Men det som talar starkt för United är ändå att de är mycket svårslagna med en bra defensiv och ett mittfält som tar hemjobbet på allvar.

Southampton har det tufft

Southampton har sin enda chans att vinna en titel det här året eftersom man redan är utslagna ur FA-cupen efter att ha fått stryk av Arsenal med solklara 0-5 på egen hemmaplan i slutet av januari. Men frågan är hur de ska kunna vinna den här finalen mot ett både på pappret starkare lag i Man United samt deras fina form. Senast tvålade man dock till ligajumbon Sunderland med hela 0-4 på bortaplan vilket var starkt jobbat. Men dessförinnan fick Southampton stryk i två matcher i rad mot Swansea och West Ham. En ojämnhet kan konstateras. ibland blixtrar laget till och gör väldigt fina matcher för att gången därpå agera slagpåse.

Speltipset: Jag tycker det är förvånansvärt högt odds 1.78 på att Manchester United vinner mot Southampton i Ligacupfinalen 2017. Därför tvekar jag inte en sekund på att det får bli speltipset för matchen Manchester United – Southampton. Oddset 1.78 är spelad med medelinsats hos Unibet!

Glöm nu inte bort det oerhört fina erbjudandet med att du får ett 300 kr gratis spel om du spelar minst 100 kr live odds under finalmatchen, se länk till erbjudandet längre upp i inlägget.

Manchester United – Southampton Live Streaming

Visste du att du kan spela på och streama massor av toppmatcher i fotboll lagligt som du kan se på din mobil, surfplatta och dator var du än befinner dig! Spelbolagen erbjuder idag mängder av sportevenemang via live streaming på deras egna hemsidor. Unibet har ett av de allra största utbuden av odds och sport live stream och du har fri tillgång till alltihop om du är registrerad kund hos dem samt har några kronor insatt på spelkontot. Passa på och njut av matchen Manchester United – Southampton eller någon av de andra matcherna jag nämnt för dig i inledningen av artikeln, se även länk till Unibet där!

Troliga startelvor Man United – Southampton

Manchester Uniteds troliga startelva (4-2-3-1):
De Gea
Valencia – Bailly – Blind – Shaw
Herrera – Fellaini
Mkhitaryan – Rooney – Martial
Zlatan

Southamptons troliga startelva (4-5-1):
Forster;
Soares – Yoshida – Fonte – Targett
Romeu – Davis – Ward Prowse – Tadic – Redmond
Long