bet365

Streama och spela på dagens fighter i League of Legends: IEM – Katowice! För dig som är nyfiken på att kolla in några av de bästa spelarna och lagen inom E-sport har nu chansen när i de första utslagningsmatcherna i gruppspelet inleds idag.

Dagens LoL matcher

Kl. 14:00 ROX Tigers – M19
Kl. 15:20 H2k-Gaming – Hong Kong Esports
Kl. 16:40 Kongdoo Monster – Unicorns of Love
Kl. 18:00 G2 Esports – yoe Flash Wolves

Följ resten av turneringens spelschema här!

Idag går startskottet för E-sport turneringen League of Legends IEM Katowice i Polen 2017. Lagen tävlar om en prispott på $ 150.000 USD!

Streama matcherna gratis!

Du kan se och spela på alla dagens matcher via Live Stream och de åtta deltagande LoL lagen ska idag upp i sina första fighter.

  1. Bästa stream med allra bästa upplösning har du på http://watch.eune.lolesports.com/en_US/esl/en.
  2. Men vill du streama och spela odds på fighterna samtidigt kan jag verkligen rekommendera bet365 som är ett spelbolag som sänder många E-sport matcher live och dessutom förstås har alla oddsen! Streama matcherna i mobilen, surfplattan och datorn.

Se här Bet365’s olika oddsmarknader för matcherna:

Elfte säsongen för IEM

Det här är Intel Extreme Masters (IEM) elfte säsong som internationell E-sport turnering och spelas flera gånger under säsongen på olika platser. Nu är det dags för den tredje IEM-turneringen för säsongen och det är Polen och staden Katowice som står som värd.Första eventet för säsongen IEM Oakland vanns av Unicorns of Love och därefter i den andra tävlingen gick Samsung Galaxy segrande ur striderna i IEM Gyeonggi.

Åtta internationella lag ska med start idag göra upp om vem som är bäst i League of Legends för tillfället. Och som sagt så är det mycket mer än bara ära som står på spel. E-sporten växer så det knakar och vi får se allt större prissummor i de stora E-sport turneringarna.

Deltagande lag i League of Legends IEM Katowice

H2K-Gaming
M19
Unicorns Of Love
Flash Wolves
Kongdoo Monster
ROX Tigers
G2 Esports
Hong Kong Esports

Prispotten fördelning

1: a plats: $ 70.000
2: a plats: $ 30.000
3: e 4: e plats: $ 15.000
5-6: e plats: $ 7000
7-8e plats: $ 3000

Vad är formatet på IEM Katowice?

IEM Katowice startar med ett gruppspel där dubbla elimineringsrundor äger rum mellan onsdagen den 22 februari och lördagen den 25 februari. Till slut återstår bara fyra lag som går till semifinalerna och slutligen den stora finalen som alla avgörs på söndag den 26 februari.

E-sport League of Legends Live Stream