Nu är vi uppe i 10 raka vinstrekar! Naturligtvis siktar vi in oss på att ta få in ett elfte speltips i dagens möte Lazio – Roma i Coppa Italia’s första semifinalrunda. Men det kan också bli det tolfte speltipset på raken att gå in om vårt andra speltips denna dag också slutar med vinst. Annars när det gäller Coppa Italia så kopplade Juventus greppet om den ena finalbiljetten i och med deras 3-1 seger i första mötet med Napoli på hemmaplan igår.

Lazio och Roma med bra form

Det är två lag i Serie A med fin form som går i clinch i kvällens Coppa Italia drabbning mellan Serie A femman Lazio och ligatvåan AS Roma. Båda lagen har fyra raka seriematcher utan förlust. Efter att ha kollat runt på olika spelmarknader på matchen hittade jag ett spelalternativ som känns helt rätt för den här matchen med ett mycket högt odds jämfört med vad vi brukar lägga våra speltips på. Vi är ju dock inne i ett härligt vinststim när det gäller våra rekar för stunden så vi känner att vi måste utmana lite.

Hörnor i båda lekarna

Lazio brukar få många hörnor i sina matcher och tittar vi på ett antal matcher bakåt i tiden så är det också ofta så att även motståndarna har lyckats få till rätt många hörnor. En koll på den sortens statistik också hos Roma visar på samma sak med undantag för en och annan match som exempelvis senast mot Inter då det bara blev 2 hörnor från Romas sida, men däremot 10 hörnor för Inter. Men som sagt var det är ett undantag som inte gäller särskilt ofta. Vi tror på att båda lagen åstadkommer åtminstone två hörnor var i båda halvlekarna.

Speltips och Live Stream

Speltips Lazio – Roma: Varje Lag Över 1 Hörna I Varje Halvlek, Odds 3,25 @William Hill! Matchstart klockan 20:45 onsdag 1 mars 2017.

William Hill sänder matchen livs levande live på hemsidan med bra upplösning i både mobil. surfplatta och dator. Registrera konto och se till att ha några kronor insatta så uppenbarar sig den underbara möjligheten att se streamad sport dygnet runt helt gratis!

Lazio - Roma