Nytt försök görs i att utse en vinnare i FA-cupen’s åttondel mellan Manchester City – Huddersfield då förra mötet slutade 0-0 vilket resulterade i omspel. Matchstart kl. 20:45 onsdag 1 mars 2017.

Streama matchen i direktsändning via FA Cup live streamingbet365 utan kostnad! Se bara till att ha några kronor på spelkontot så är streamingtjänsten öppen för dig dygnet runt med massor av sport att titta på via mobil, surfplatta och dator var och när som helst!

Hörnspel och BLGIM

Manchester City överraskade alla på ett för dem negativt sätt när man för ungefär en och en halv vecka sedan tog sig an Championship trean Huddersfield och inte lyckades få hål på dem. Som tur var så klarade inte heller Huddersfield göra mål på City och omspel var ett faktum. Kort och gott ser jag matchbilden framför mig som kommer bli en liknande den i förra mötet dem emellan där City låg på och pressade och där Huddersfield försökte sig på snabba kontringar. Resultatet blev en hel del hörnor i matchen, närmare bestämt totalt elva stycken och av dem stod Manchester laget för åtta stycken.

Liknande match x2

Jag tror att vi kommer få se en liknande match gånger 2 jämfört med föregående möte. City’s press kommer bli ännu mer intensiv på egen hemmaplan och Huddersfield måste mer ån tidigare fokusera på ett starkt försvarsspel och försöka utnyttja de kontringsmöjligheter som uppstår. Även om det kommer komma någon kontring här och var från bortalaget så lär City spelarna ha bra kontroll på dessa, vilket man redan hade under bortamötet. Ett särskilt speltipsalternativ utkristalliserar sig enligt mig.

Speltips Manchester City – Huddersfield: Båda lagen gör INTE mål, odds 1.66 @bet365.

Klara kvartsfinaler i FA-cupen 2017

Fyra storlag är redan klara för kvartsfinalerna i FA-cupen 2017. Kanske följs de av Manchester City denna onsdagsafton? Vinnaren i kvällens möte stöter på Middlesbrough i kvartsfinalen som i sin åttondelsfinal slog ut League One laget Rochdale med klara 4-0. Största intresset av kvartsfinalerna kommer definitivt matchen Chelsea mot Manchester United dra till sig.

11/3. kl. 18:30 Arsenal – Lincoln City
12/3. kl. 15:00 Tottenham – Millwall
13/3. kl. 20:45 Chelsea – Manchester United