Den här veckan kör vi ett reducerat stryktipsförslag med 7 helgarderingar för 36 kronor som har 11 rättsgaranti. Förra veckan vann Crystal Palace mot Middlesbrough hemma med 1-0 där vi hade säkert kryss. Den matchen och Newcastle som slutade 2-2 förstörde dagen för oss i ett annars tämligen enkelt stryktips. Endast 70.000 kr i utdelning på 13 rätt.

R 7-0-36 (11)

Veckans stryktipsförslag bygger på att vi ska ta ut 6 säkra matcher och gardera resten. Med andra ord 7 helgarderingar på stryktipskupongen vilket lär behövas den här veckan. Tipset ser onekligen svårtippat ut och det finns flera matcher som är väldigt svåra att tippa utgången om. Därför passar sig r 7-0-36 bra då det lär behövas ett antal helgarderingar på veckans kupong. I övrigt så har vi ett toppmöte på kupongen i Liverpool – Arsenal där hemmalaget gått fruktansvärt knackigt på slutet. Kan man resa sig på Lördag?

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Visste du det här om Unibet?

Veckans säkra matcher

Den här veckan ska vi alltså lyckas med konststycket att ta ut 6 säkra matcher på en svår tipskupong. Det lär inte bli lätt och givetvis behöver man ha lite flyt om det ska bära hela vägen.

Match 3. Stoke – Middlesbrough (1)

Hemmastarka Stoke får tipset på Britannia Stadium. Middlesbrough har ett stort problem för tillfället och det är att laget inte kan göra mål. I Premier League har man endast gjort 2 mål på de 8 senaste matcherna. Det lär bli ett tufft möte borta mot Stoke. Ser inte hur man ska få fart på målskyttet här då man ens knappt skapar målchanser. Är det något som varit positivt så är det defensiven men vi tror Stoke gör minst 1 mål hemma och går segrande ur den här här striden. Crouch avgör?

Match 6. West Bromwich – Crystal Palace (1)

Två lag med skiljda formkurvor. West Bromwich har gjort det fantastiskt bra på slutet och 7 segrar på de 8 senaste hemmamatcherna vittnar om att man är rejält stabila. Crystal Palace har ingen vidare form med 1 seger i de 5 senaste bortamatcherna. Det här kommer bli en oerhört tuff uppgift mot ett taggat hemmalag som tittar uppåt i tabellen. Olsson får tyvärr infinna sig på bänken då Evans och McAuley har gjort det bra i mittförsvaret. Ettan på West Brom känns bra och blir vårt tips.

Match 10. Fulham – Preston (1)

Fulhams inlånade anfallare Lucas Piazon bröt käken borta mot Cardiff senast och blir borta en längre tid. Innan förlusten mot starka Tottenham i FA-cupen hemma senast så hade Fulham 4 raka segrar på Craven Cottage. Preston har okej form men har haft svårt i bortaspelet. Vid vinst för Fulham så blandar man sig i striden om en play off plats till Premier League vilket gör att man kommer vara rejält taggade här. Fördel hemmalaget och etta på stryktipskupongen.

Match 11. Huddersfield – Newcastle (x)

Toppmatch i The Championship. Bäst form på Huddersfield som dock har en tuff match i FA-cupen i veckan. Omspel väntar borta mot Manchester City. För Huddersfields skull känns mötet i helgen viktigare. Newcastle lär vara nöjda med 1 poäng för att på så vis hålla undan i toppen och behålla avståndet. Kryss känns bra i den här fighten och vi spikar det.

Match 12. Nottingham – Brighton (2)

Ingen vidare form på Nottingham där man endast tagit 1 poäng på de 4 senaste matcherna. Eftersom Huddersfield och Newcastle möts så har Brighton här en bra chans att sätta press på Newcastle i toppen. Formkurvorna pekar åt olika håll där Nottingham befinner sig i ingenmansland och inte har speciellt mycket att spela för. Tvåan känns bra på Stryktipset och blir vårt tips.

Match 13. Sheffield Wednesday – Norwich (1)

Alltid kryss i match 13? Nja inte den här Lördagen. Hemmalaget har just nu den sista play off platsen och den tror vi man vill vara rädda om. Norwich kommer få kämpa för att nå kval den här säsongen. Hemmalaget har bättre form, känns starkare och mer motiverat. Vi spikar ettan!

R 7-0-36

Kommentarer om Stryktipset

  • Den här veckan tippar vi ett reducerat systemtips med 11 rättsgaranti som heter R 7-0-36 (11)
  • Jackpot ca 10 miljoner väntar på stryktipset på Lördag
  • Veckans säkraste match tror vi West Bromwich är hemma mot Crystal Palace
  • Skrällen tror vi att Burnley eller Hull kan stå för. Hull har verkligen ryckt upp sig sista tiden och vi tror det kommer passa gästerna rätt så bra om Leicester nu ska försöka föra spelet.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

PS. Kolla också in vårt speltips på lördagens tidiga match med start kl. 13:30 mellan Manchester United – Bournemouth!