Tidig lördagsmatch i Premier League 4 mars mellan Manchester United – Bournemouth som startar redan kl. 13:30. Zlatan Ibrahimovic är i fin målform, ska han näta mot körsbären (The Cherries)?

Knaprar in

Manchester United, som ligger sexa i Premier League, kommer vid vinst i lördagens match mot fjortonde placerade Bournemouth plocka in värdefulla poäng på några av de framförvarande topplagen. Just nu har man en poäng upp till Liverpool på femte plats, fem poäng upp till Tottenham på andra plats och femton poäng fram till serieledarna Chelsea, som alla har en match mer spelad än United. Dessutom möts Liverpool – Arsenal i en senare match framåt lördagskvällen.

Enorm formskillnad

Det är helt olika förutsättningar formmässigt mellan lagen inför matchen Manchester United – Bournemouth. United har tagit tillbaka kommandot om segrarna igen och vunnit de två senaste ligamatcherna mot Leicester 0-3 och Watford 2-0. Dessförinnan var man United ute på lite tunn is när man radade upp tre raka oavgjorda matcher innan man kom på rätt köl igen. Tre poäng av nio möjliga var inte vad klubben ville se just då. Som tur var så tappade även flera av de andra topplagen poäng i samma veva så avståndet hann aldrig växa till dem där framme. Och nu vinner man i ligan såväl sim i cupspel, United är starka för tillfället! Bournemouth har förlorat fyra raka matcher i ligan, kommer nog bli en femte under lördagen.

Zlatan Ibrahimovic

En som varit mycket lyckosam för Manchester United senaste tiden är Zlatan Ibrahimovic. Han har visserligen varit en pålitlig målskytt för sitt United under större delen av säsongen bortsett från den tunga svackan med måltorka Zlatan hade i andra delen av september och hela oktober förra året. Nu är den dåliga känslan man hade då som bortblåst och Ibra leverera något så kopiöst för tillfället. Senast Man United och Zlatan spelade så var det i Ligacupfinalen mot Southampton i söndags den 26 februari och alla som följt Ibrahimovics framfart i England vet att han blev den stora matchvinnaren med sina 2 mål i finalen varav hans andra som betydde 3-2 blev helt matchavgörande.

Akta sig för bottenträsket

Bournemouth kämpar för att inte dras ner i bottenstriden och har än så länge fyra poäng tillgodo ner till Crystal Palace precis under nedflyttningsstrecket. Bortalaget Bournemouth gör sin blott andra säsong i den högsta engelska fotbollsdivisionen någonsin i klubbens 118-åriga historia då de tog sig upp till Premier League säsongen 2015/2016. Nu ska man möta Manchester United som enligt bedömare är Englands bästa klubb genom tiderna. Och med Zlatan i laget så blir det tufft att freda det egna målet. Senast vi körde ett speltips med Zlatan som målskytt gick det hem och vi har ingen anledning till att tro att det skulle bli annorlunda i matchen Manchester United – Bournemouth.

Speltips: Zlatan gör mål i matchen till oddset 1.60 @unibet

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Du får inte heller missa vårt speltips för kvällens toppmöte i Premier League mellan Liverpool och Arsenal!

Visste du det här om Unibet?