På lördag 4 mars är det dags för Andra Chansen i Melodifestivalen 2017 där treorna och fyrorna från årets deltävlingar möts i fyra dueller. Vi har oddsen, vem tror du vinner?

De svenska delfinalerna har alla klarats av och nu är det alltså dags för Andra Chansen där fyra vinnare ska utses bland åtta tävlande i fyra spännande dueller. Om du har följt delfinalerna har du garanterat tyckt till och diskuterat med någon om det är rätt artister och låtar som kommit direkt till finalen. Nu är det återigen dags att diskutera och tycka till kring vem som kommer vinna sina respektive dueller.

Duellerna i Andra Chansen

Dessa är de treor och fyror från deltävlingarna i Göteborg, Malmö, Växjö och Skellefteå som gör upp om en finalplats i Melodifestivalen 2017 i Friends Arena nästa lördag 11 mars. Vi tar inte upp de redan klara finalisterna här utan här koncentrerar vi oss enbart på Andra Chansen odds och deltagarna på lördag 4/3.

Duell 1

FO&O med ”Gotta Thing About You” tävlar mot De Vet Du med ”Road Trip”.

Duell 2

Axel Schylström med ”När ingen ser” tävlar mot Lisa Ajax med ”I Don’t Give A”.

Duell 3

Boris René med ”Her Kiss” tävlar mot Dismissed med ”Hearts Align”.

Duell 4

Anton Hagman med ”Kiss You Goodbye” tävlar mot Loreen med ”Statements”.

Andra Chansen odds hos Unibet

Här ser du vilka oddsen är för artisterna hos Unibet om du satsar på en vinnare i duellerna. Störst favorit hos spelbolaget verkar Loreen vara i sin duell mot Anton Hagman. Jämnaste kampen ser vi ut att ha i duellen mellan FO&O och De Vet Du. Ladda igång inför musiktävlingen med att spela ett eller ett par odds nu. Jag har mina favoriter att gå till final klara!

FO&O, odds 1.45
De Vet Du, odds 2.45

Axel Schylström, odds 2.70
Lisa Ajax, odds 1.40

Boris René, odds 1.40
Dismissed, odds 2.70

Anton Hagman, odds 3.50
Loreen, odds 1.25

[table id=”unibet500″/]

Förresten, visste du det här om Unibet?