[youtube]Insert video URL or ID here[/youtube]Idag fredag är utbudet inte sådär jätteinspirerande men vi har hittat några matcher och event som vi anser att det finns ett spelvärde i. Idag klockan 12.30 börjar herrarnas skidstafett i Lahti VM. Norge är favoriter till att ta hem stafetten och oddset på de norska laget som segrare är 1.45. Vi tycker inte att de norska herrarna visat den klassen för att vara sådana favoriter här. De första streckorna är relativt lättåkta och vi tror att Ryssarnas lite sämre kort kommer orka hänga med fältet. Förmodligen avslutar Ustiugov på 4:e sträckan och han kommer bli livsfarlig. Dels har han formen men han vilade också i förrgår när 15 km gick av stapeln. Vi testar att tippa Ryssland som segrare i stafetten till fina oddset 3.50 @Unibet.

Idag är det även SHL på schemat och det börjar närma sig slutspel. Det är stenhårt i toppen och nere i botten känns det i princip avgjort. Örebro har 8 poäng ner till Rögle och ska väl klara att undvika kval. I toppen leder just nu Växjö med 2 poäng före HV71 men det är 4 lag inom 4 poäng där de två första platserna är oerhört viktiga för kommande slutspel. Idag tar Växjö emot Örebro hemma och det borde inte vara något problem för hemmalaget att bärga 3 poäng. Vi testar raka ettan på Växjö till oddset 1.52 @Unibet

Vill man köra en kombi av dessa två speltips så får vi oddset 5.32 som känns helt okej med en liten brasklapp för att ryssarna tar chansen.

unibet välkomstbonus

Visste du det här om Unibet?

Kolla även in speltipset inför morgondagens match mellan Manchester United och Bournemouth.