Vi zoomar in de två matcher som denna tisdag utgör dagens speltips i Champions League, Arsenal – Bayern München och Napoli – Real Madrid. Hemmalagen får det tufft med att hämta igen de underlägen de hamnade i för tre veckor sedan. Bayern krossade då Arsenal med 5-1 och Real har 3-1 att gå på ifrån sin hemmavinst över Napoli. Vi ser stor potential för BLGM-spel i båda kvällens fighter!

Kolla in alla gratisspel på odds som du kan spela på Champions League!

Speltips Arsenal – Bayern München

Arsenal är verkligen inne i en tveksam period just nu där formkurvan pekar mer neråt än uppåt. Tack vare den fina höstperioden ligger man ändå femma i getingboet där uppe i toppen av Premier League en poäng före Manchester United och två poäng bakom Liverpool som man förlorade mot senast i helgen. Men med en match mindre spelad än tre av de framförvarande lagen så finns chansen att plocka poäng framöver. Ikväll är det hemmamatch i Champions League mot tunga och svåra Bayern München som gäller och vi lär få se ett offensivt Arsenal som är tvungna att satsa allt framåt. 1-5 underläget ifrån föregående möte är ingen drömsits precis och frågan är om det överhuvudtaget är möjligt att hämta igen.

Ingenting är omöjligt

Ingenting är omöjligt, som Gunde Svan själv skulle sagt det. Men vi kan i alla fall konstatera att det blir en oerhört tuff uppgift. Arsenal kan inte göra något annat än att chansspela och gå på storoffensiven och bara hoppas på att Bayern München har en dålig och ineffektiv dag på jobbet helt enkelt. Bayern kan å sin sida koncentrera sig på att backa hemåt och satsa på blixtsnabba kontringar. och är det något lag som har spelarmaterial för snabba omställningar så är det Bayern München.

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1,49 @unibet.

Speltips Napoli – Real Madrid

Första rundan av åttondelsfinalen mellan Real Madrid och Napoli slutade med Real seger 3-1 hemma på Santiago Bernabeu Stadion i Madrid. Det började ju så bra för Napoli då Insigne gjorde 0-1 för bortalaget redan i den åttonde minuten. Men repliken kom kort därefter tio minuter senare från Benzema och det var kvitterat. Real Madrid lade i turbon när andra halvlek startade och inom loppet av nio minuter gorde de två mål. Serie A trean Napoli vann i helgen det viktiga toppmötet i mot tabelltvåan Roma och fick därmed tillbaka sitt självförtroende efter att ha förlorat två matcher på raken innan dess.

Ofta mål åt bägge håll

Italienarna har den här säsongen visat att man ofta gör mål i sina matcher men dessvärre har man också visat att man är det topplag i ligan som släpper in flest också. Ungefär likadant läge är det för Real Madrid, de är otroligt duktiga på att göra mål, och då särskilt Cristiano Ronaldo och Benzema. Deras vilja att hela tiden gå till anfall resulterar rätt så ofta i att man släpper in något mål i matcherna också. Men så länge de gör fler mål än vad de släpper in så gör det ju inte så mycket.

Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1,41 @unibet.

Kombinationsspel ger oddset 2,10

Visst kan du spela på varje match enskilt om du vill det, men med tanke på att oddsen är relativt låga för BLGM-spel på singel matcherna så ger vi oss på att spela dessa i en odds-kombo. Spela på att båda lagen gör mål i båda matcherna på samma kupong så blir speloddset betydligt roligare. Vid vinst kammar du då hem 2.10 gånger pengarna hos Unibet!

[table id=”unibet500″/]