Se stormatchen Juventus – Milan denna fredagkväll kl. 20:45 på mobilen, surfplattan eller datorn. Speltips och var du kan streama matchen gratis hittar du här!

Streama Juventus – Milan

Intresset för matchen är naturligtvis stort, inte bara i Italien, utan även i stora delar av Europa och till och med andra delar av världen. Vi i Sverige och många andra länder har också förmånen att kunna se och spela på matchen i direktsändning på Unibets hemsida via deras live streaming tjänst Unibet! Du måste bara registrera ett konto hos Unibet först och sedan se till att du har några kronor på ditt spelkonto. Och då kan du se inte bara den här matchen mellan Juventus – Milan utan massor av sportevenemang dygnet runt utan att det kostar dig en krona. Läs gärna information om hur live stream fungerar.

[table id=”unibet500″/]

Juventus – Milan Speltips

Juve är i vanlig ordning outstanding i den italienska fotbollen den här säsongen och leder Serie A med 8 poäng före tvåan AS Roma. Och man är hela 17 poäng före kvällens gästande lag AC Milan som befinner sig på sjunde plats. Inget bör kunna stoppa Juve från att ta hem sin sjätte raka ligatitel! Även i Champions League’s åttondelsfinal mot FC Porto har man skaffat sig ett perfekt utgångsläge inför returen på tisdag då man slog dem med 2-0 på bortaplan i första matchen. Mila har visserligen hittat tillbaka till en skapligt fin form senaste matcherna sedan man innan det var inne i en tuff period på ca tre veckor utan att vinna en match. Milan ska dock inte kunna rå på urstarka Juventus på egna hemmaplanen Juventus Stadium. Mitt speltips i matchen Juventus – Milan: Juventus leder i halvtid samt vinner matchen, Halvtid/Fulltid 1/1, till oddset 2.12 @Unibet.

500% Bonus Unibet

Matchtrupperna inför drabbningen 10/3

Juventus

Målvakter: 1 Buffon, 25 Neto, 32 Audero.
Försvarare: 4 Benatia, 12 Alex Sandro, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 23 Dani Alves, 24 Rugani, 26 Lichtsteiner.
Mittfältare: 5 Pjanic, 6 Khedira, 8 Marchisio, 18 Lemina, 22 Asamoah, 28 Rincon.
Anfallare: 9 Higuain, 17 Mandzukic, 20 Pjaca, 21 Dybala. 34 Kean.

AC Milan

Målvakter: Donnarumma, Plizzari, Storari
Försvarare: Antonelli, Calabria, De Sciglio, Gomez, Paletta, Romagnoli, Vangioni, Zapata
Mittfältare: Bertolacci, Mati Fernandez, Kucka, Locatelli, Pasalic, Poli, Sosa
Anfallare: Bacca, Deulofeu, Lapadula, Ocampos, Suso.

Ladda med Zlatan’s Serie a mål

Jarå, jarå, jarå, JARÅ! Kolla in det här videoklippet med Zlatan Ibrahimovic’s första 100 Serie A mål. Och orkar du kolla ända till slutet så förstår du vad jag menar med inledningen 4 x jarå. 😉

Visste du det här om Unibet?