Denna lördag 11 mars 2017 har vi en tidig spännande match runt lunchtid när Middlesbrough – Manchester City möts i FA-cupens ena kvartsfinal. Streama matchen live på bet365!

Är du osäker på hur live stream funkar? Du kan vara lugn, vi beskriver hur gratis streaming fungerar väldigt utförligt här. Bet365 är det enda spelbolaget vi känner till som streamar just den här matchen.

Rek Middlesbrough – Manchester City

Jag drar några av förutsättningarna inför lördagsdrabbningen mellan de två Premier League lagen när det idag ska avgöras vem av Middlesbrough – Manchester City som ska ta sig till semifinal i FA-cupen. Det är i FA-cupen direkt utslagning och således bara ett inbördes möte som avgör vilket av lagen som tar sig vidare till nästa omgång. Såvida inte matchen slutar oavgjort, då blir det en senare returmatch hos det lag som spelade på bortaplan i detta mötet. Middlesbrough befinner sig precis under nedflyttningsstrecket i Premier League tabellen och Manchester City ligger trea.

Vägen till kvarten

Middlesbrough’s väg till kvartsfinalen mot Manchester City gick genom att först slå ut Championship laget Sheffield Wednesday med klara 3-0. Därefter väntade League Two laget Accrington i sextondelsfinalen som man tvålade dit med bara 1-0 och nu senast vann man åttondelen med 3-2 över Oxford United, spelandes i League One denna säsong.

Manchester City tog vägen till dagens kvartsmöte via segrar över West Ham 0-5, Crystal Palace 0-3, Huddersfield 0-0 och 5-1. Sånär höll Huddersfield på att skrälla mot City i åttondelsfinalen i första mötet, men matchen slutade 0-0 och det blev omspel på City’s hemmaplan. Där var det inget snack om saken vilket lag som skulle ta sig vidare till kvarten.

Speltipset

Nu är det så långt gånget i FA-cupen att båda lagen lägger ner extra mycket kraft på förberedelserna inför en sådan här match. FA-cupen är ju den största inhemska cupen och har lite högre rang än Ligacupen (EFL Cup) som Manchester United nyligen kammade hem. Jag tror på en fartfylld och trevlig tillställning där båda lagen måste gå framåt eftersom det är direkt utslagning. Och Middlesbrough har betydligt större chans att ta sig vidare genom vinst på den egna hemmaplanen än om det skulle bli oavgjort idag och då omspel väntar bort i Manchester istället. Så detta borgar alltså för att båda lagen går framåt och går ”All in” på vinst. Detta räknar jag med kommer ge oss ett par mål i matchen också. Mitt spel blir ”över 2,5 mål i matchen Middlesbrough – Manchester City till oddset 1.80 @bet365.

Kolla här in helgens bästa streamade matcher!

[table id=bet365 /]