Streama fotboll när den är som bäst. Se Chelsea – Manchester United i direktsändning via fotboll stream gratis idag hos bet365 som är det enda spelbolaget som sänder matchen. 

  1. Registrera konto hos bet365.
  2. Gör en första insättning för att fotboll stream tjänsten ska bli tillgänglig.
  3. Titta och njut!

Speltips Chelsea – Manchester United

Fantastiskt fotbollsunderhållning har vi att se fram emot idag när Chelsea – Manchester United möter varandra i FA-cupens kvartsfinal. Enda smolket i bägaren är att vi tyvärr inte får nöjet att se Zlatan Ibrahimovic på planen då han är avstängd för hans utdelade armbåge senast i ligaspelet mot Bournemouth vilket gav 3 matchers avstängning.

Kvartsfinal i FA-cupen

I FA-cupen är det direkt utslagning som gäller så det finns med andra ord inget annat att sikta på för de bägge lagen än seger i afton. Vid oavgjort är det omspel i Manchester som gäller. I den engelska FA-cupen används inte förlängning eller straffsparksläggning utan om resultatet efter full tid är oavgjort spelas en ny match, så kallat omspel, mellan lagen så snart som möjligt. Detta gäller dock inte i semifinal och final där förlängning och straffsparksläggning istället tillämpas.

Största lagen till semifinalerna

Matchen Chelsea – Manchester United är för övrigt den sista kvartsfinalen som spelas, då alla andra kvartsfinaler redan är avklarade, och det är på pappret den överlägset tuffaste matchen av de fyra matcherna. Vi har några klara semifinalister som gjorde rent hus i sina respektive matcher. Arsenal vann över Lincoln City med 5-0, Manchester City avfärdade Middlesbrough i 2-0 matchen och värst av dem alla var Tottenham som krossade Millwall med 6-0. Och så får vi ju ett fjärde storlag till semifinal oavsett vem som vinner kvällens kamp mellan Chelsea och Manchester United. Vilket lag håller du på?

Chelsea’s makalösa form

Snacka om att tränaren Antonio Conte gör succé i sin debutsäsong i Chelsea. Han kom från rollen som Förbundskapten i Italien och få tänkte väl att han skulle få till alla pusselbitarna i Chelsea så snabbt. Laget är oerhört stabilt och går fram som ett ånglok i ligan där alla hinder avvärjs effektivt. Man är 10 poäng före närmaste konkurrenterna i Premier League, Tottenham och Manchester City. Lagets bäste målgörare Diego Costa är en lika pålitlig målskytt, som hela laget är stabilt, och är med uppe i skytteligatoppen. Och sedan har de Eden Hazard som också han producerar mål titt som tätt. Försvarsspelet är tillsammans med Tottenhams det bästa i hela ligan.

Statistik som bevisar

Lite statistik som bevisar Chelsea’s styrka på hemmaplan är att de har vunnit alla sina hemmamatcher utom en den här säsongen. Den enda hemmaförlusten kom mot Liverpool den 16:e september förra året. Alla andra 12 hemmamatcher har man alltså vunnit! Dessutom har man på dessa 13 spelade matcher gjort 36 mål och släppt in så få som 8 mål. Imponerande! Jag kan inte hitta många svagheter i laget för tillfället, om ens någon? Så lita på att Manchester United kommer få det hett om öronen ikväll när man gästspelar på Stamford Bridge i London.

Manchester United varierar

Zlatan Ibrahimovic och Manchester United går upp och ner i förhållande till vad de med det här spelarmaterialet bör kunna prestera. Ömsom vin, ömsom vatten skulle man kunna säga utan att tolka in vad som är bäst. Men helt klart är att tränaren José Mourinho fortfarande brottas med att få alla spelarna att prestera på topp samtidigt under fler matcher i rad.

Vem axlar Zlatan’s mantel?

Vissa av spelarna håller ett högre snitt formmässigt och en av dem måste jag tillstå är Zlatan Ibrahimovic även om han försvinner totalt i vissa matcher. Normalt självskriven på topp som lagets stora anfallare och målgörare kommer han säkerligen saknas i kvällens fight av såväl Mourinho, lagkamraterna och de egna fansen. För United’s del är det bara hoppas på att de som denna måndag får axla manteln däruppe i anfallet gör det på ett överraskande bra sätt, för det kommer behövas. Manchester United kommer vara tvunget att spela mycket tufft för att över huvudtaget kunna störa Chelsea och på så sätt få dem ur balans. dock gäller det att inte gå över gränsen så man får syna det röda kortet. Men lita på att vi får se en del gula kort i matchen.

Speltips med gula kort

Jag väljer att tippa på att Manchester United kommer dra på sig fler än 2,5 gula kort i matchen mot Chelsea. Odds 1.66 @bet365.

Glöm nu inte bort att du ser matchen live på bet365 och läs gärna på lite om hur live stream fungerar ifall du känner dig osäker.

Dagens startelvor

Chelsea’s startelva

Courtois – Azpiliqueta, David Luiz, Cahill – Moses, Kanté, Matic, Marcos Alonso – Willian, Diego Costa, Hazard.

Manchester United’s startelva

De Gea – Jones, Smalling, Rojo – Valencia, Herrera, Pogba, Darmian – Mkhitaryan, Rashford, Young.

Pengar tillbaka på bet365

Bet365 är en av världens absolut största bettingsajter, ja till och med den största tror jag om man ser till omsättning. Naturligtvis körs en del odds kampanjer då och då men jag skulle vilja slå ett slag för deras långkörare ”0-0 pengarna tillbaka” som gäller vid placering av spel före matchstart på oddsmarknaderna Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast. Här får du tillbaka pengarna på förlorade spel om fotbollsmatchen skulle visa sig slutar oavgjort 0-0. Detta så kallade ”skydd” när du spelar på fotboll hos bet365 är naturligtvis en trygghet för dig där du har möjlighet att få plåster på såren även om du förlorar dina bets.