Dagens speltips i Champions League blir fyra i den ena av åttondelsfinalerna Monaco – Manchester City och Atletico Madrid – Leverkusen. Atletico Madrid – Leverkusen. Vi siktar in oss på att tippa hela 4 speltips i den förstnämnda matchen.

Första mötet var sanslöst

Snacka om att vi hade en helt otrolig match när Monaco gästade Manchester City förra gången de möttes den 21:e februari. Matchen slutade då 5-3 efter att City gjorde tre raka mål under de sista tjugo minuterna. Vårt speltips på att båda lagen skulle göra mål satt bergsäkert den gången. Och det finns nog ingen anledning att byta taktik i reken denna gång heller.

Fortsatt bra form

Både Monaco och Manchester City har fortsatt gått starkt i både ligaspelet och de inhemska cuperna sedan de möttes förra gången, så formen hos de bägge lagen är med andra ord god. Det enda orosmomentet som funnit hos något av lagen är att Monacos stjärnanfallare Radamel Falcao har drqagits med en höftskada den senaste veckan men sägs vara ”fit for fight” till Champions League mötet med Manchester City.

Mål, hörnor och gula kort

Förra gången det begav sig mellan lagen så var det viss statistik som stack ut. Förutom att det blev hela 8 mål i matchen, så kan vi konstatera att det också blev totalt 10 utdelade gula kort och sammanlagt 11 hörnor. Jag tror starkt på att vi kan få se något som påminner åtminstone lite grann av detta även i kvällens möte mellan Monaco – Manchester City.

Vi har ofta sett att det som hänt i heta förstamöten mellan stora och jämna lag i de stora cuperna brukar kunna upprepa sig i stora delar av statistiken också i returmötena. Ett färskt exempel är mötet mellan FC Barcelona och PSG där målen fullkomligen sprutade in i de båda matcherna även om det inte var samma lag som stod för målkavalkaderna i bägge mötena. Och vi vet att både Monaco och Manchester City har en offensiv spelidé som grund i sitt bygge och det kommer vara vanskligt att ändra på någon av dessa inför kvällens möte vilket båda lagens tränare också själva gått ut och sagt offentligt.

500% Bonus Unibet

4 speltips Monaco – Manchester City

Jag har bestämt mig för att delge totalt 4 speltips i matchen Monaco – Manchester City som innehåller hörnspel, BLGM-spel, antal mål och antal kort i matchen. Men antal spel för min del kommer bli betydligt fler än så i samma möte eftersom jag själv kommer köra alla speltipsen som singelodds, men också som kombinationsspel för att höja oddsen en hel del. Dessutom kommer jag i den här matchen definitivt spela live betting under matchens gång vilket jag verkligen ser fram emot då jag tror att jag kommer finna stort spelvärde i att förutse nästa händelse i matchen beroende på hur matchen gestaltar sig.

  1. Speltips: Båda lagen gör mål, odds 1.35.
  2. Speltips: Totalt antal mål över 2,5, odds 1.40.
  3. Speltips: Totalt antal hörnor över 9.5, odds 1.40.
  4. Speltips: Totalt antal kort över 5,5, odds 1.87.

Alla spelen är inlämnade hos Unibet!

[table id=”unibet500″/]