Den här veckan tippar vi ett av favoritsystemen när det gäller Stryktipset – R 9-0-222. Är stryktipskupongen svår och det är ont om säkra matcher så passar veckans reducerade system perfekt. Endast en vecka kvar till sommartid och ljusare tider. Man har redan nu börjat känna att kvällarna är lite ljusare och det gör att man känner sig lite piggare. Vädret börjar således bli bättre även på de Brittiska öarna. Det leder till att planerna blir bättre och mer spelbara vilket gynnar de allra bästa lagen. Det är på så vis inte lika lätta att grisa sig till 1 poäng på en fotbollsplan som är i dåligt skick. Det engelska vädret har sin charm och det kan växla snabbt mellan regn, blåst, solsken och vindstilla. Att åka till ett regnigt och blåsigt Stoke är aldrig lätt men nu ser det ut som att vädret ska bli okej till helgen i England. Därför hittar vi en av spikarna på Britannia Stadium på veckans stryktipsförslag.

R 9-0-222 (11)

Som vi nämnde i inledningen så tippar vi den här veckan ett av våra favoritsystem. R-systemet heter R 9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. Det innebär att du har hela 9 helgarderingar till förfogande. Du ska alltså ta ut fyra säkra matcher. Sätter du dina 4 säkra matcher så är du garanterad minst 11 rätt med chans på 13 beroende på hur dina rader stämmer ihop. Det roliga med R 9-0-222 är att man kan chansa lite också och spika nån match som inte känns säker på förhand. Det öppnar upp för att du då kan gardera en av de säkra matcherna med en helgardering och hoppas på att det skräller där.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Här följer veckans 4 säkra matcher på tipset.

Match 2. Crystal Palace – Watford (1)

En på förhand jämn match som skulle kunna sluta lite hur som helst. Men magkänslan och formen talar lite för Crystal Palace. Palace har 2 starka segrar i ryggen som lyft laget ovanför nedflyttningsstrecket. Först besegrade man Middlesbrough hemma och följde upp den vinsten med en otroligt stark bortaseger mot West Bromwich. Det har gett laget självförtroende och här har man världens chans att skapa sig lite lite andrum i tabellen. Man kommer vara fruktansvärt taggade. Sista 3 matcherna har man endast släppt in 1 mål och det är ett tecken på att Sam Allardyce fått till defensiven. Watford har släppt in 7 mål på de 3 senaste och endast tagit 1 poäng. Vi tror att man kommer få det väldigt tufft här. Watford ska absolut inte känna sig säkra på nytt kontrakt ännu men har en position i tabellen då man inte desperat behöver jaga poäng. Vi tyEcker ettan känns som en rolig spik och testar den på kupongen.

Match 3. Everton – Hull (1)

Everton är ett av ligans formstarkaste hemmalag och vi gillar att tippa på Liverpool laget när de spelar på sin hemmaplan. Everton har 9 vinster, 4 oavgjorda och 1 förlust hemma på Goodison Park den här säsongen. Hull har lyft sig lite under nye managern Marco Silva men laget ligger fortfarande pyrt till i tabellen. Man är i starkt poängbehov och därför borde man gå med inställningen att ta en poäng i det här mötet. Det kommer leda till parkerad buss. Jag ser inte riktigt hur Maguire och Ranocchia i mittförsvaret ska kunna få stopp på Lukaku. Everton har en sådan frenesi på sin hemmaplan och springer i 90 minuter. Med en stark avslutning på säsongen kan faktiskt Everton blanda sig i kampen om Champions League platserna. Vi spikar ettan här och ser den som kupongens säkraste streck.

Match 4. Stoke – Chelsea (2)

Funderade först på om man skulle helgardera den här matchen men nej serieledaren känns alldeles för stabila just nu. Chelsea slog ut Manchester United i FA-cupen i veckan. Visserligen var man en man mer i 55 min men man kändes som det bättre laget innan utvisningen också. Chelsea är just nu stabila, skadefria och i en otroligt bra form. Conte kan välja fritt ur truppen och formera sitt lag. Hade det varit förra säsongen hade vi varit mer tveksamma till att spika bortalaget. Håller väder och vind i sig så ska Chelsea kunna spela en bra fotboll och vinna över Stoke. Den här säsongen har Chelsea chansen att återhämta sig och förbereda sig väl inför matcherna. Stoke saknar Diouf och förmodligen Shaqiri. Glen Johnsson den gamla chelseaspelaren har haft problem med en axel och är också ett osäkert kort inför mötet. Vi slösar ingen gardering på Chelsea den här helgen och spikar tvåan!

Match 10. Fulham – Wolverhampton (1)

6 raka matcher utan förlust nu för Fulham och man har verkligen sett stabila ut sista tiden. Hemma på lilla Craven Cottage brukar stämningen vara fantastisk trots att arenan endast tar ca 25.000 åskådare. I Wolverhampton har den tidigare Aston Villa spelaren Andreas Weimann fått ny position som central forward. Det gav effekt för två omgångar sen då han avgjorde med sitt 1-0 mål mot Rotherham. Igår tisdag gjorde man på nytt en bra insats då man lyckades vinna över Brentford borta med 1-2. I den matchen släpade Weimann bakom Costa i en 4-2-3-1 uppställning. Dessförinnan har Wolves haft en jobbig formkurva men kanske är lite på gång nu. De två segrarna har tagit upp laget en bit ovanför nedflyttningsstrecket. Här kommer man dock verkligen få bekänna färg mot Fulham. Fulham är väldigt anfallsglada och det kan bli jobbigt för Wolves försvar. Vi tror att Wolves kommer ner på jorden igen och åker på en plump här. Vi spikar ettan!

Såhär ser veckans R 9-0-222 ut i sin helhet.

r 9-0-222 system

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Veckans stryktipsförslag bygger på R 9-0-222 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Everton är hemma mot Hull
  • Skrällen tror vi att Leeds kan stå för hemma mot Brighton. Även Barnsley är lågt streckade. Norwich har usel form.
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan

Gillar ni R 9-0-222 eller har ni något annat favoritsystem? Ja då se vi på Lördag igen.. nånstans..