Tipset vecka 15 – City förlorar 4:e raka?

Förra veckan kändes det som att vi var helt rätt ute. Vi hade både flyt i Uniteds vändning mot City borta men även ett tungt tapp av IFK Norrköping borta mot Örebro. Analysen på stryktipset vecka 14 kändes dock okej innan och med lite marginal till vår fördel så hade det kunnat sluta med fina slantar. Nu får vi ta nya tag den här veckan då tipset den här veckan ser snarlikt ut som det gjorde förra Lördagen. En toppmatch i Tottenham – Manchester City. Därefter har vi en del Premier League och viktiga avgörande matcher i Championship att se fram emot. Avslutningsvis en allsvensk match där Dalkurd gästar BK Häcken.

Manchester City förlorar 4:e matchen i följd?

Manchester City är inne i en riktigt tung period. Stryk i Manchesterderbyt och utslagna av Liverpool i Champions League. Nu väntar svår bortamatch mot Tottenham som dessutom har riktigt bra form. Orkar Guardiolas gäng ladda om? Ligan är avgjord sedan länge så det finns ingen risk att man skulle tappa guldet. Förlorar man mot Tottenham så är det fjärde raka förlusten för City. Laget kan också vara slitet efter det tuffa spelschemat som varit så vi avstår spel i den här matchen helt och hållet.

Som ni säkert känner till sen tidigare så har vi ett r-system som vi fastnat för som bygger på att vi tar ut 4 matcher varje vecka. Stryktipssystemet passar sig ypperligt om man har många ovissa matcher då man har 9 helgarderingar till förfogande. Det gör att man kan helgardera en del på förhand säkra matcher och hoppas på en skräll som leder till en högre utdelning. R-9-0-222 erbjuder 11 rättsgaranti. De fyra matcher vi tagit ut den här veckan ser ut enligt följande

Match 3. Crystal Palace – Brighton (1)

Man brukar säga att 38 poäng räcker för att hänga kvar i Premier League. I år har det varit ovanligt jämt kring bottenstrecket så förmodligen räcker det kanske med 35 poäng för att få spela i Prermier League även nästa säsong. Brighton har just nu 35 poäng vilket bör räcka. Laget har tappat i form sista tiden och har ingen seger på de 4 senaste. Crystal Palace däremot behöver ta lite fler poäng innan ligan avslutas. Man har just nu 31 poäng och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket. Det här är en match man ska kunna plocka 3 poäng i. För oss är det en gåta att Palace ligger där de ligger om man kollar på spelarmaterialet. Zaha, Townsend, Loftus-Cheek och Cabaye är alla fyra klasspelare i våra ögon. Att möta Brighton nu som bara vill spela av säsongen är ett perfekt läge för att ta hem 3 poäng. Vi tippar etta!

Match 5. Liverpool – Bournemouth (1)

Uppåt i Liverpool som tagit sig hela vägen till semifinal i Champions League. Nu gäller det för Klopps gäng att bibehålla formen och sluta topp 4 i ligan så man får spela i Champions League även nästa år. Bournemouth har skrapat ihop 38 poäng och säkrat nytt kontrakt vilket är oerhört starkt. Här kommer man dock få svårt att sno åt sig några poäng. Liverpool med bredare trupp och kanonform vinner enkelt hemma på Anfield. Veckans säkraste match!

Match 9. Barnsley – Bolton (1)

Bottenmöte i The Championship. Vid hemmaseger går Barnsley om Bolton och de byter plats i tabellen vilket gör att Bolton i så fall trillar ner precis under nedflyttningsstrecket. Så snacka om viktig match när endast ett fåtal omgångar kvarstår. 4 raka förluster för Bolton där man endast mäktat med att göra 1 mål framåt. Det ser med andra ord allt annat är bra ut för bortagänget. Barnsley kommer vara supermotiverade för att ta hem 3 poäng här och med stöd av hemmaplan så testar vi ettan på kupongen.

Match 13. Häcken – Dalkurd (x)

Alltid kryss i match 13. Ja i det här fallet känns det befogat. Dalkurd gjorde det bra i premiären borta mot AIK men fick se sig besegrade med 2-0. Därefter vann man hemma mot Östersund och har i nyförvärvet Buya Turay en riktigt vass spelare på topp som löper otroligt mycket. Han kan på egen hand skaka fram målchanser ur ingenting och blir en viktig kugge för Dalkurd den här säsongen. Häcken är alltid bra hemma och ”makrillarna” får ses som favoriter i den här matchen men vi tror på delad pott. Dalkurd måste tänka att säsongen är lång och som nykomling är det bra med 1 poäng på bortaplan. Står det oavgjort sent så kommer man inte gå för 3 poäng. Krysset känns bra.

tipset v 15

Mer om tipset

  • Veckans säkraste match anser vi att Liverpool är
  • Skrällen tror vi att Bristol City kan stå för borta mot Middlesbrough. Båda lagen går för Play Off och lär inte vara nöjda med oavgjort. Hugget som stucket i avgörande läge på säsongen. Skrälltvåa?
  • Jackpot ca 13 miljoner väntar
  • Räkna på omsättning omkring 20 – 25 miljoner
  • Spelstopp Lördag 15.59
  • Holmgren drar till Ipswich – se klipp nedan där Niklas Holmgren kommenterar veckans stryktips
13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

Igår fick en vän 13 rätt på Stryktipset som gav 873.418 kronor. Detta efter en turbulent omgång på Stryktipset som sent ska glömmas. Att systemspelet endast kostade 48 kronor är en bragd i sig. Stryktipset brukar alltid ändra sig Att sitta med 13 rätt på Stryktipset...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Stryktipsförslag vecka 17 - 2018 Vi går mot den sista helgen i april och det innebär sluttamp i Premier League. Det mesta är avgjort i toppen förutom placeringarna 4 och 5. Vem kommer hamna utanför Champions League av storlagen till nästa säsongen? Att Arsenal kommer...

Stryktipsförslag vecka 14

Stryktipsförslag vecka 14

Stryktipsförslag v 14 - 2018 Hett Manchesterderby väntar på kupongen vecka 14 där Manchester United har mest att spela om. Ligan är i princip avgjord så vi tror att det lutar åt bortavinst. Häng med i resonemanget nedan där vi tar ut 4 matcher som vi tror på! Match 1....

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Blandad kompott på veckans tipskupong

Storlag gästar kupongen! Påskhelg, Premier League, The Championship, Bundesliga, Ligue 1 och Serie-A på stryktipskupongen! Tjo hej vad kul! Det ser med andra ord riktigt roligt ut till helgen! Bra väder väntas också i stora delar av Sverige vilket gör att humöret åker...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Sverige – Chile på veckans stryktips

Stryktipsförslag vecka 12 Ingen direkt rolig stryktipskupong den här veckan med matcher från engelska League One och League Two. Enda matchen som livar upp stryktipset i helgen är Sverige - Chile. Lägg där till att vi inte har någon jackpot att se fram emot. Det...

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipset hos Comeon

Det är gratis att spela på på Stryktipset hos Comeon

Stryktipset hos ComeOn kallas för "Krysset" är helt gratis och kostar ingenting för dig som spelare. Du tippar Krysset på lördagar och tipskupongen består av 10 stycken matcher. Du vinner på 8, 9 och 10 rätt. Du ska tippa en rad som består av 3 halvgarderingar. De spelare som har flest rätt delar på prispotten på 250.000 kronor. Krysset hos Comeon innehåller alltid Premier League matcher och spelstopp är något vanligare än klassiska Stryktipset hos Svenska Spel. Det kan vara vid 16.00 men också tidigare vid 13.30 om första Premier League matchen spelas då.

Krysset ComeOn

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK