Förra veckan satt de säkra matcherna återigen. Men en 12 gardering på match 11 (Bradford – Bolton 2-2) förstörde dagen. Annars hade vi känsla för att Manchester City skulle få svårt borta mot Huddersfield där det blev kryss. Den här veckan tippar vi ett R 6-3-24 System som endast har 10 rättsgaranti.

R 6-3-24

För de som inte har så mycket pengar på fickan så är det här ett utmärkt system att få många garderingar för endast 24 kronor. Tyvärr är dock chansen inte så stor att det är 13 rätt på en rad sen även om du får det på ramen. R 6-3-24 erbjuder 6 helgarderingar och 3 halvgarderingar vilket innebär att du som spelare ska ta ut 4 säkra matcher på kupongen. Här kan du läsa mer om alla reducerade system.

Helgens erbjudande

Utöver Stryktipset den här helgen så har vi tagit fram ett unikt samarbete med Unibet till 3 toppmatcher under söndagen. Alla nya kunder som registrerar sig hos spelbolaget och tippar för 100 kr live på någon av följande 3 matcher Inter – Roma, Atletico Madrid – Barcelona, Manchester United – Southampton får ett gratis spel värt 300 kr på måndagen. Läs mer om vårt samarbete med Unibet här. Det här erbjudandet hittar du ingen annanstans än via oss.

Tipsets 4 säkra

Den här veckan har vi ett säkert kryss med på stryktipskupongen. Spontant känns det som att hemmastarka Chelsea och Everton ska vinna sina matcher. Spikarna där blir en bra utgång för resten av tipset.

Match 2. Chelsea – Swansea (1)

Chelsea tappade poäng i ligan senast borta mot Burnley (1-1). En svår uppgift då Burnley är ett av de starkare hemmalagen i ligan. 29 av sina 30 poäng har man tagit på hemmaplan den här säsongen. Efter den matchen åkte ett b-betonat Chelsea spetsat med Hazard och Diego Costa till Wolves och tog sig vidare i FA-cupen med 0-2. Tror att Conte känner att det är viktigt att inte tappa poäng i den här typen av matcher efter att man på senare tid klarat sig bra igenom ett svårt spelschema. Chelsea har en skadefri och avstängningsfri trupp att tillgå. Enda frågetecknet är Courtois som varit sjuk i veckan. Förmodligen hinner han bli frisk till Lördagens match. Chelsea har ett imponerande facit hemma med 10 raka segrar och 32 – 5 i målskillnad på dessa. Ett snitt på över 3 mål gjorda per match. Swanseas tränare Paul Clement har gjort det bra sen han tog över klubben som manager. 2-3 segern borta mot Liverpool för några omgångar sen klingar nog högst hittills. Men Chelsea är varnade och på Stamford Bridge blir det inga poäng. Säker etta!

Match 3. Crystal Palace – Middlesbrough (x)

Två lag som har problem med målskyttet. Crystal Palace har gjort 3 mål på de 6 senaste Premier League matcherna och Middlesbrough har gjort 2 mål på samma antal matcher. Dessutom är båda lagen i ett läge i tabellen där det mer handlar om att ”Inte” förlora en sådan här match. Crystal Palace har flera namn på skadelistan där Scott Dann, Steve Mandada och Connor Wickham tillhör de mest ordinarie i vanliga fall. Middlesbrough har faktiskt en okej defensiv och jag tror att man kommer vara rädda om den poäng man har från början. Så låt säga att matchen blir chansfattig och slutar 0-0. Säkert kryss!

Match 4. Everton – Sunderland (1)

8 raka matcher utan förlust för Everton i ligan. På hemmaplan har man gjort 10! mål i de två senaste matcherna. På Goodison Park trycker man alltid gasen i botten från start och springer alltid i 90 min + tillägg. Romelu Lukaku ligger 2:a i Premier Leagues skytteliga och har gjort 16 mål hittills. Sunderland har endast 1 seger på de 10 senaste matcherna och kommer få mycket svårt här. Dessutom har man en av Premier Leagues värsta skadelistor. Papiss Djilobodji, Victor Anichebe, Jan Kirchhoff, Duncan Watmore, Paddy McNair, Lee Cattermole, Jack Rodwell och Jordan Pickford finns just nu på skadelistan. Vi spikar ettan utan att tveka! (Läs även vårt speltips för matchen!)

Match 5. Newcastle – Bristol City (1)

”Skatorna” toppar just nu The Championship 1 poäng före Brighton. Så som spelet har sett ut och den spelartrupp man har att tillgå så borde sejouren i The Championship bli ettårig. Nästa år ska man bara spela i Premier League igen. I de 5 senaste hemmamatcherna så har man 4 segrar och 1 oavgjord i bagaget. Bristol City har endast tagit 1 poäng på de 4 senaste i bortaspelet. I Bristol City finns den tidigare Göteborgaren Gustav Engvall. Han har dock inte fått mycket speltid. Bristol City har lånat in Chelseas talang Tammy Abraham som gjort flera mål den här säsongen. Tyvärr är han skadad och missar mötet. Mycket talar för hemmaseger på S:t James Park. Säker etta!

Såhär ser Stryktipset och veckans R 6-3-24 ut i sin helhet.

R 6-3-24 (10)

Kommentarer om Stryktipset v 8

  • Veckans systemspel heter R 6-3-24 och har 10 rättsgaranti
  • Ca 10 miljoner i jackpot väntar
  • Löningshelg så räkna med fin omsättning
  • Veckans säkraste match tror vi att Newcastle är hemma mot Brighton
  • Skrällen tror vi Fulham kan stå för borta mot Cardiff

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..