Everton vinst över Sunderland har vi satt som en av spikarna i helgens stryktipsförslag för visst vinner The Toffees, frågan är bara med hur många mål? Matchstart för Everton – Sunderland är kl. 16:00 lördag 25 februari 2017. Odds på Betway!

Betway har lanserat en ny hemsida!

Överspel mål

Springer, springer o gör mål

Vi skrev ju om Evertons oerhört fina form i stryktipsförslaget då man radat upp åtta ligamatcher på raken utan att förlora och att målen fullkomligen sprutat in i motståndarmålen de senaste hemmamatcherna. Urstarkt är bara förnamnet när man läser resultaten från de matcherna, vad sägs om 4-0 mot Manchester City och 6-3 mot Bournemouth. Sanningen är den att Everton har bästa form av alla Premier League lagen sett till de fem senaste matcherna!

Jag har under hela säsongen imponerats av Evertons fysik där de inte låter motståndarna få många delar av en sekund att hantera bollen när de väl har den. Särskilt mycket spring i benen har de på hemmaplan inför sina egna hemmafans där de är nästintill omutliga i sitt frenetiska jagande av bollen och att vilja gå till snabba anfall. Vi lär få se ett par mål mot Sunderland.

Tufft för Sebastian Larsson o kompani

Sunderland’s keeper kommer garanterat få det hett om öronen denna lördagseftermiddag när Everton – Sunderland tar gräset på Goodison Park i besittning. Ett Sunderland som behöver varenda poäng de kan få där de ligger som jumbo på 20:e plats i Premier League tabellen. Men det blir svårt om inte nästintill omöjligt att kamma hem någon pinne med alla skador man oturligt just nu har i truppen. Man hade fem raka bortaförluster i ligafotbollen tills en helt oväntad 0-4 kross kom i den senaste bortamatchen mot Crystal Palace. Men Palace är nästjumbo och har allvarliga problem de med så det är svårt att dra några större slutsatser av den matchen.

Hur som helst ingen skön och avundsjuk situation precis för Sebastian Larsson och de övriga spelarna i Sunderland. Ska man klara en pinne mot Everton krävs ett mirakel. Men mirakel händer så sällan så då är det bättre att spela på säkrare kort i matchen Everton – Sunderland.

Speltips Everton – Sunderland: Vi är lite fega när vi spelar på att Everton gör över 1.5 mål mot Sunderland. Odds 1.45 @betway! Det kan säkert bli många fler mål från hemmalagets sida och därmed högre odds som erbjuds, men vi säkrar lite och spelar istället med en högre insats.

Trippel heta söndagsmatcher

Du får bara inte missa den heta trion matcher som spelas på söndag 26 februari som du kan se allihop via gratis live stream på Unibet. Just nu har vi fram till söndag tillsammans med Unibet ett exklusivt erbjudande där du får ett Freebet värt 300 kr om du spelar live odds på någon av dessa tre matcher (ett erbjudande som du inte ens får om du går direkt till Unibet utan att gå via vår länk).

Kl. 16:15 Atletico Madrid – FC Barcelona (La Liga)
Kl. 17:30 Manchester United – Southampton (Ligacupfinalen)
Kl. 20:45 Inter – Roma (Serie A)