Den här veckan ger vi ut ett stryktipsförslag baserat på R 8-2-324 system som erbjuder 11 rättsgaranti. Det är ont om säkra matcher på veckans stryktips så därför passar systemet sig rätt så bra.

Den här veckan innehåller stryktipskupongen 5 stycken Premier League matcher. Gillar du att Spela på Premier League så gör det med fler bonusar! Vem vinner Premier League 2017/2018Du ser alla Premier League matcher på ViaPlay!

Förra veckan

Förra veckan var vi bra med på Stryktipset och vårt R-7-2-108 höll på att falla väl ut. Bland annat fick vi in en etta på Stoke – Arsenal. Vi satte även spiktvåan på Watford borta mot Bournemouth. Men sen var det 2 stycken matcher som grusade dagen. Den ena var att AFC vann över Malmö FF. Den var svår att förutse samt en chansspik i ”etta” på Burnley hemma mot West Bromwich. Burnleys fjolårsform på hemmaplan var som bortblåst och vi var aldrig riktigt nära pengarna även om vi var med ett tag.

Letar du andra spelbolag förutom Svenska Spel så kan vi rekommenderar något av följande:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

R-8-2-324 (11)

Veckans r system som heter R 8-2-324 bygger på 8 helgarderingar och 2 halvgarderingar för 324 kronor. Systemet erbjuder 11 rättsgaranti och sitter alla tecken på stryktipskupongen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Precis som förra veckan så väntar 14 miljoner i jackpot vilket kan leda till en fantastisk utdelning om man prickar skrällarna. Vi går ifrån de självklara valen på kupongen och försöker skruva till stryktipsförslaget en aning. Här följer veckans 3 säkra matcher.

Match 2. Crystal Palace – Swansea (1)

Här går vi på magkänslan. Båda lagen har inlett säsongen med att spela 2 matcher utan att göra mål. Så frågan är vem det lossnar för framåt först. Alan Pardew brukar få ordning på sina lag och det känns som att första segern kommer för Palace nu hemma. Laget har en härlig offensiv och eventuellt är Zaha med i truppen redan på Lördag efter den skada som han ådrog sig i premiären. Ett normalt sett starkt hemmalag fixar det här mot ”svanarna”. Säker etta!

Match 5. Watford – Brighton (1)

Watford har inlett Premier League säsongen mycket bra genom att först kryssa mot Liverpool och därefter bortaslå Bournemouth. 4 poäng efter två omgångar gör att moralen är på topp. Nu möter man ett Brighton som är nykomling och som har torskat de inledande två matcherna. Dock har spelschemat varit tufft. Manchester City 0-2 var inte mycket att säga om och Leicester stryk 2-0 borta var heller inget konstigt egentligen. Nu kommer dock en match som man verkligen måste försöka få med sig en poäng i om man ska klara nytt kontrakt den här säsongen. Det är just de här matcherna man får kriga, maska och gneta till sig poäng. Frågan är om man klarar av det. För oss har Watford växt för varje säsong som går och verkligen etablerat sig i Premier League. Vi tror att hemmalaget är för starka och fixar 3 nya poäng. Säker etta!

Match 8. Cardiff – Queens Park Rangers (1)

Innan cupförlusten i veckan hemma mot Burton så hade Cardiff 5 raka segrar varav 4 i ligan. 4 vinster av 4 möjliga i ligan gör att man toppar det Championship. Warnock tränaren i Cardiff har således fått en smakstart men verkar inte nöjd med truppen ändå. Man kommer försöka bredda ytterligare och hoppas på att landa någon eller några spelare till innan fönstret stänger. Laget har en målskillnad på 8-1 och har sett väldigt stabila ut bakåt. Queens Park Rangers gjorde ingen vidare säsong förra året. Framförallt haltade bortaspelet. I år har man inlett okej och redan plockat 7 poäng. Men svårare motstånd här och vi tror att man får svårt. Vi spikar ettan!

r 8-2-324 (11)

Kommentarer om Stryktipset

  • Veckans säkraste anser vi att Watford är hemma mot Brighton
  • Veckans skräll tror vi att Huddersfield kan stå för hemma mot Southampton
  • Veckans systemspel heter R 8-2-324 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans jackpot ligger på 14 miljoner kronor. Lägg därtill löningshelg och beräknad fin omsättning.
  • Veckans lottning står match 9 för på kupongen. Observera att det är stor favör för hemmalaget i urnan. Fördelning 12-2-2

Utanför tipset

Utanför tipset har vi en härlig toppmatch att se fram emot på Söndag där Liverpool tar sig an Arsenal hemma på Anfield Road. Den matchen startar 17:00 och lite tidigare under Söndagen möter Contes Chelsea Koemans Everton. Super Sunday it is!