Vi svenskar älskar verkligen at titta på engelsk fotboll och många av oss gillar dessutom att spela på Premier League matcherna under säsongens gång. Därför har vi på Svenskt Spel bestämt oss för att här samla erbjudanden, oddsbonusar och tävlingar som gäller för spel på Premier League.

Spela på Premier League

Innan vi kör igång vill vi också slå ett slag för våra Stryktipsförslag som du hittar under rubriken Stryktipset i menyn på förstasidan. Så länge Premier League matcher finns med på stryktipskupongen så försöker vi leverera väl analyserade förslag till dig. Naturligtvis brukar vi även skriva andra specifika speltips om heta matcher där Premier League lagen är inblandade. Spelalternativen på Premier League och engelsk fotboll är oerhört många. Till exempel kan du under hela säsongen spela på vem som vinner Premier League 2017/2018!

Du vet väl att du kan spela och titta på nästan alla matcher från La Liga, Serie A och Bundesliga varje vecka på Unibet TV och Bet365. Allt du behöver är pengar på kontot eller ett spel på matchen du vill titta på. Det kan också vara läge att utforska alla spelbonusar som finns tillgängliga!

Spela på Premier League nu!

Här är säsongens bästa erbjudanden, tävlingar och oddsbonusar för den engelska Premier League fotbollen. Vi fyller kontinuerligt under säsongen på med nya erbjudanden som vi finner tillräckligt bra och spännande! Allt hänger nu på spelbolagen att leverera till oss spelare! Kolla också in Premier League’s officiella sajt här för senaste nyheterna om matcherna och lagen.

Ta på dig Tur-kallingarna

Nej, nu kör vi igång tycker jag. Ta på dig TUR-kallingarna och frossa i fina spelerbjudanden så hoppas vi lyckan står dig bi! Har du inga kallingar med tur så kan du snabbt få tag i ett par Tur-kallngar här!

Premier League spel – Omgång 1 (11-13 augusti)

Här är några härliga erbjudanden vi hittat på premiäromgången av Premier League 2017/2018.

Gratisspel i helgen 12-13 augusti!

Kör ett kombispel i helgen hos Mr Green och få ett 100 kr gratisspel att använda på vad du vill! Placera helt enkelt ett kombinationsvad (min. insats 100 kr + min. odds 3,00, min. kombination 3 eller mer) för ’Matchresultat’ (1X2) innan avspark på matcher i topp Euro ligor under helgen och få ett 100 kr GRATISSPEL.

Hur:

 • Erbjudandet – som slutar 13 augusti – är endast tillgängligt för vad som läggs innan match på fotboll under helgen (se Regler & Villkor för kvalificerande ligor)
 • Ett kombinationsvad innehållande minst 3 eller fler separata ”matchresultat krävs
 • Minsta totala insats på ett vad är 100 kr eller mer
 • Minsta kombinerat odds måste vara 3,00 eller högre
 • 100 kr gratisspel kommer att krediteras 18:00 måndag 14 augusti

Spela United till 10 gånger pengarna!

Unibet hälsar Premier League tillbaka efter sommaruppehållet genom att firar in nya kunder med superodds på Manchester Uniteds premiärmatch mot West Ham söndagen den 13 Augusti 2017. Unibet ger dig 10x pengarna om Manchester United vinner matchen. Spela på Premier League nu!

Följ bara punkterna här:

 1. Öppna ett konto hos Unibet från 7:e augusti till den 13:e augusti 2017.
 2. Placera ett spel på odds för exakt 50 kronor på Manchester United’s öppningsmatch mot Londonlaget West Ham som spelar på söndag 13/8
 3. Oddset ska spelas innan matchen har avspark.

Vinner du kommer Unibet att se till att sätta in 500 kronor på ditt spelkonto senast måndagen den 14 Augusti klockan 19:00. Pengarna landar på spelkontot helt utan omsättningskrav!

Några regler och villkor för kampanjen:

 • Erbjudandet gäller endast nya kunder som inte har ett konto hos Unibet sedan tidigare, och som registrerar sitt konto mellan den 7 augusti och 13 augusti 2017
 • Spel måste placeras på 1×2-marknaden med Manchester United som vinnare
 • Du måste lägga spelet på att Manchester United vinner matchen till det oddset som Unibet har på sin site.
 • Läs övriga regler och villkor för kampanjen på Unibets kampanjsida!

Spela på ligastarterna av Premier League, La Liga och Serie A

Firandet fortsätter hos Unibet! Nu drar ligorna runt om i den Europeiska fotbollen igång. Och det är inte bara premier League som vaknar till liv. Serie A startar de också. Vår kära Allsvenskan är å andra sidan redan på den andra halvan av säsongen. Under de tre kommande veckorna kan du vinna fina priser i form av matchresor till England, Tele2/Friends Arena och Spanien. Dessutom finns vinster som 10.000 kronor i kontanter och matchtröjor att kamma hem. Spela på Premier League!

Spelperiod och priser:

Spela på odds och kamma hem lotter mellan 7 – 13 augusti: Vinn en resa till valfri Premier League-match i höst.

Spela på odds och kamma hem lotter mellan 14 – 20 augusti: Vinn en Allsvensk match för dig och dina vänner på Tele2/Friends Arena under 2017 eller 2018.

Spela på odds och kamma hem lotter mellan 21 – 27 augusti: Vinn en resa till valfri La-Liga match i höst.

Dessutom har du varje vecka chansen att vinna:

 • 1000 kronor i kontanter till 10 vinnare varje vecka.
 • Unibet-Kit till 5 vinnare
 • Premier League tröja till 5 vinnare

Detta gäller:

 1. Regga kontot och anmäl dig på Unibets kampanjsida.
 2. För varje gång du placerar ett 100-kronors spel under kampanjperioderna varje vecka på Premier League, La Liga och Serie A får du en lott till dragningen.
 3. En spelare kan få maximalt 100 lotter till dragningen per vecka.
 4. Du måste spela minst 1.50 i odds med minimum insatsen 100 kronor.
 5. Vinnarna kontaktas genom telefon senast 48 timmar efter att dragningen är gjord varje måndag.

Läs mer i regler och villkor för kampanjen hos Unibet.

Få 5 Free bets värda 50 kronor styck

Ännu ett hejdundrande erbjudande från Unibet! Spela ett odds med minsta insatsen 100 kr på en match nu i helgen när den första Premier League omgången spelas. Som belöning får du fem stycken gratis spel till ett värde på totalt 250 kronor på odds att använda på vilken sporthändelse du vill i oddslobbyn hos Unibet. Dessa gratis spel är omsättningsfria vilket betyder att du kan plocka ut vinsten direkt om du vill utan att behöva omsätta vinsten ett antal gånger.

När du lägger ditt spel för att få dina free bets har du flera alternativ att välja emellan. Du kan t.ex. spela på odds både innan match (pre-match) och under matchen gång (live betting). Urvalet av oddsmarknader är också stort att välja bland. Exempelvis kan man spela på vilka som vinner premier League, vilken spelare som gör flest mål, flest assist, BLGM, hörnspel, asian handicap och mycket annat…