Förra veckan var 3:e veckan i rad som det inte blev utdelning på 10 rätt. Med andra ord har det varit ont om skrällar på tipset. Den här veckan tippar vi ett R-9-0-243 raders system med 11 rättsgaranti.

Förra helgen spetsade till toppen

Förra helgen förlorade Chelsea mot United borta och man kunde inte prestera som man gjort tidigare under säsongen. Inte ett enda vettigt avslut från Londonlaget under hela matchen. Om det berodde på Mourinhos taktik med att punktmarkera Hazard eller om det var skador som störde tätt in på matchen är svårt att säga. Chelsea fick klara sig utan Courtois i målet men det största avbräcket var kanske att Alonso gick sönder på uppvärmningen. Det gjorde att Chelsea tvingades till flera positionsbyten i den annars så ramstarka uppställningen. Tottenham har nu 7 raka segrar och det håller på att bli ett rafflande drama då endast 4 poäng skiljer mellan lagen och 6 omgångar återstår att spela. Den här helgen spelar inget av lagen i Premier League då de möts på neutral mark på Wembley i FA-cupens semifinal. Det gäller inte bara en biljett till finalen utan också en värdemätare och psykologisk match när det gäller slutspurten i Premier League. Hyperintressant på alla sätt och vis!

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

R 9-0-243 (11)

Den här veckan tippar vi ett av våra favoritsystem när det gäller tipset. R 9-0-243 erbjuder 11 rättsgaranti och ger alltså 9 helgarderingar till förfogande. Sätter man de 4 säkra matcherna på kupongen så har man minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13. Den här veckan är det ont om säkra matcher på tipset så därför känns det som att vårt reducerade system R 9-0-243 fungerar bra. Det finns ett liknande r-system som vi skrivit om tidigare som heter R 9-0-222 (11) och det fungerar exakt likadant. Skillnaden är att det vi skriver idag är lite dyrare men att chansen för att det ska stämma in bättre på de utskrivna raderna ökar.

Veckans 4 säkra matcher

2 säkra matcher hämtas från helgens Premier League och 2 stycken hämtas från The Championship. Bournemouth förlorade i sin senaste hemmamatch mot Chelsea med 1-3 men dessförinnan hade man 2 raka segrar på Vitality Stadium. Man besegrade West Ham med 3-2 och därefter Swansea med 2-0. Hemma går man alltid för 3 poäng oavsett motstånd och spelar då en frejdig anfallsfotboll där man pressar motståndaren högt. Middlesbrough var nära 1 poäng hemma mot Arsenal senast men fick se sig besegrade med 1-2. I bortaspelet har man varit generalusla där man endast vunnit 1 match den här säsongen. Nu ligger man under nedflyttningsstrecket och har hela 6 poäng upp till säker mark. Målskyttet har varit under all kritik trots att man har Negredo på topp. Han får för dåligt understöd och är allt som oftast för ensam på topp. Vi tror att ”Boro” åker på pumpen här. Man kan inte vara nöjda med 1 poäng och kommer därför tvingas gå framåt och öppna upp sig bakåt. Vi spikar ettan på ett avslappnat Bournemouth som kan spela helt utan press. Laget har 35 poäng och man brukar säga att 38 räcker för att hänga kvar. Så vid seger säkrar man i princip kontraktet redan nu.

”The Swans” får tipset

Swansea spelar med kniven mot strupen. Varenda match är som en seriefinal (fast tvärtom) då man håller på att åka ur Premier League. Man förlorade hemma mot Tottenham senast med 1-3 men dessförinnan har man tagit en hel del poäng hemma på Liberty Stadium. Precis som Middelsbrough har Stoke varit mediokra i bortaspelet. Endast 3 segrar den här säsongen och formen är ostadig. Swansea borde vara rejält motiverade här och många bättre matcher att ta 3 poäng i får man inte den här säsongen. Stoke har säkrat kontraktet och har inget att spela för. Vårt tips etta!

QPR under isen

När man trodde att det var på gång att vända för det gamla anrika fotbollslaget Queens Park Rangers så har det snarare blivit tvärtom. Kollar vi formtabellen så har man sämst form i hela The Championship för tillfället.

QPR form

5 raka förluster gör att man rasat i tabellen. Man har 6 poäng ner till nedflyttning med 3 omgångar kvar och den stormen ska man väl reda ut även om man förlorar resten av matcherna. Laget har tappat moralen helt och känts uddlösa i sitt spel. Endast 3 mål framåt på de 5 senaste matcherna. Brentford, har okej form, spelar hemma och borde visa upp sin bästa sida utan press på sina axlar. Ettan känns bra där Brentford får tipset.

Sheffield Wednesday har massor att spela för

Sheffield Wednesday har 2 poäng ner till Leeds som jagar playoff till Premier League. Derby är avhängda och har ingenting att spela för. Här kommer vi få se ett motiverat hemmalag som dessutom möter Fulham i sista omgången. Fulham är hack i häl och vi tror att man vill undvika ett drama där om vem som kniper den sista playoff platsen. 3 poäng på Lördag och Sheffield tar ett stort kliv mot ett spännande kval till Premier League.

Såhär ser vårt stryktipsförslag med R 9-0-243 ut i sin helhet.

Kommentarer om vårt stryktipsförslag

  • R systemet heter R 9-0-243 och erbjuder 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match tror vi Brentford är hemma mot QPR
  • Skrällen tror vi Jönköping kan stå för hemma mot AIK. Jönköping är svårspelade hemma och AIK kommer från en förlust mot Hammarby som ökar pressen på solnalaget.
  • Ca 13 miljoner väntar i jacpot på tipset
  • Sen matchstart på Chelsea – Tottenham (18.15)
  • Spelstopp 15.59 Lördag 22/4

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

Såhär ser du Allsvenskan gratis

Visste du att du kan få några månader gratis hos C More för att se allsvensk fotboll?

C More Gratis