Den här veckan ger vi ett stryktipsförslag baserat på R-7-2-108(11). Systemet bygger på 7 helgarderingar och 5 halvgarderingar för 108 kronor och har 11 rättsgaranti. Den här veckan innehåller stryktipskupongen 6 stycken Premier League matcher.

Du ser all Premier League på ViaPlay!

Jackpot väntar med 14 miljoner extra

Förra veckan sprack vi på Chelsea hemma och det var nog inte många som lyckades pricka in 2:an på Burnley där. 2 stycken hade 13 rätt vilket gav nästan 2,8 miljoner kronor. Så grattis säger vi till er som fick en väldigt fin utdelning på 13 rätt. Den här veckan ser det onekligen klurigt ut och det är väldigt många ovissa matcher på kupongen. Framförallt från The Championship där det kan sluta lite hur som helst. Veckans kupong kryddas med 14 härliga extra miljoner i jackpot. Det borde kunna leda till en fin omsättning!

Bästa spelbolagen just nu om du inte gillar svenska spel och stryktipset:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Veckans 4 säkra matcher

Vi jagar miljonerna och har tagit ut en del skrällar på veckans kupong. De 4 säkra matcherna som vi hittat är således inte de på förhand säkraste matcherna. Men vi ser en god potential och förklarar vidare varför.

Match 1. Bournemouth – Watford (2)

Watford gjorde det bra i premiären mot Liverpool där man fick 3-3. Bournemouth skapade inte speciellt mycket borta mot West Bromwich i den förra omgången. Så klart har man favör i hemmaplan men om offensiven klickar för hemmalaget så kan det passa bra för Watford som har en vass offensiv. Vi chansspikar 2:an som känns som en kul spik på tipset.

Match 2. Burnley – West Bromwich (1)

Minns ni hur starka Burnley var hemma på Turf Moor förra säsongen? Man förlorade inte många matcher och det var många topplag som fick bege sig hem tomhänta. West Bromwich ser stabilare ut i år så det här är också helt klart en chansspik. Men kan Burnley prestera lika bra hemma den här säsongen som förra så finns det goda möjligheter till 3 poäng. Etta!

Match 5. Southampton – West Ham (1)

Vi imponerades inte av West Hams försvarsspel i den första omgången. Även om Manchester United gjorde det bra så såg det minst sagt darrigt ut där man släppte in 4 mål bakåt. Southampton som är stabila och ”frejdiga” framåt i sitt spel på hemmaplan kommer bli en svår nöt att knäcka för ”The Hammers”. Etta!

Match 13. AFC United Eskilstuna – Malmö FF (2)

Alltid kryss i match 13? Nej inte den här gången när den överlägsna serieledaren kommer på besök. Malmö toppar tabellen med 13 poäng före tvåan Djurgården. Det finns inte en chans att Malmö kommer släppa greppet om guldet i år. AFC har inte alls samma kvalitet och det skulle förvånas en del om det lyckas ta en poäng här. Säker tvåa!

Såhär ser vårt R-7-2-108 ut i sin helhet:

r-7-2-108

Var skräller det på kupongen?

Här är några av de skrällar som vi kan hitta på kupongen.

  • Crystal Palace trivs på Anfield och har skrällt 3 säsonger i rad. Coutinho rycktas på väg bort och deltar förmodligen inte. Bortagänget kan mycket väl knipa poäng.
  • Leicester som gillar att kontra på sina lag kommer tvingas att föra spelet här. Passar det Brighton om Leicester tvingas föra spelet?
  • Se upp för Stoke på Britannia Stadium. Här har det skrällt förr och det är aldrig lätt att ta poäng i ett regnigt, blåsigt och kallt Stoke även om man heter Arsenal.

Kommentarer om stryktipset

  • Veckans säkraste tror vi att Malmö FF är borta mot AFC United Eskilstuna.
  • Skrällen tror vi att Stoke kan stå för hemma mot Arsenal. All press på bortalaget!
  • Jackpot väntar på 14 miljoner
  • Veckans systemspel är R-7-2-108 och har 11 rättsgaranti
  • Stryktipset har spelstopp 15.59

Utanför tipset i helgen

Missa inte att Tottenham tar emot Chelsea på Wembley i ett laddat Londonderby. Matchen startar 17:00 och får ses som höjdpunkten ur helgens Premier League omgång. Chelsea har en otroligt svår uppgift här då Tottenham borta får ses som en av de tuffaste matcherna att vinna på hela säsongen. En liten lättnad för Chelsea är att matchen spelas på Wembley där Chelsea brukar ha det lite lättare mot sin rival. Tottenhams nya hemmaarena är inte klar än och därför kommer laget spela alla sina matcher på Wembley. Unibet skickar ut ett erbjudande i samband med matchen där du kan spela Chelsea till 10 ggr pengarna.

chelsea 10 gånger pengarna

Spela på Premier League med fler bonusar! Vem vinner Premier League 2017/2018? Ja då ses vi på Lördag igen, någonstans!