R-0-11-16 på veckans stryktipskupong. Efter regn kommer solsken. Lite så känner vi efter VM-kvals helgen som var och att det återigen är dags för lite härlig Premier League fotboll. Den här veckan tippar vi ett väldigt enkelt system som endast kostar 16 kronor. Det är ett system som gemene man borde ha råd med och unna sig för lite extra spänning när det är dags för tipslördag.

R-0-11-16(10)

Veckans systemspel heter R-0-11-16(10) och innebär att vi ska ta ut 2 stycken säkra matcher på kupongen. Därefter är det 11 halvgarderingar som gäller på veckans stryktips. R-systemet erbjuder 10 rättsgaranti vilket innebär att vi har minst 10 rätt om vi sätter alla 13 matcher på ramen. Så klart otroligt svårt men för 16 kr är det lite kul att man har 11 halvgarderingar att röra sig med. Nedan följer de två matcher som vi tror lite extra på.

Match 2. Arsenal – Bournemouth (1)

Som vanligt när det gäller Arsenal så brukar de alltid studsa tillbaka efter en mindre bra insats. Förlust borta med 4-0 mot Liverpool var en käftsmäll som heter duga. Två mållösa matcher framåt på raken är vi inte vana vid när Arsenal spelar. Dessutom uteblivna värvningar gör att det muttras återigen bland Arsenalfansen om Wenger. Sanchez såldes aldrig till City men frågan är hur motiverad spelaren är när han var så nära en övergång. Han var ju till och med på plats för läkarundersökning. Oavsett om han startar så tror vi att vi får se ett Arsenal som tar gruvlig revansch efter Liverpoolmatchen. Skulle inte förvåna mig om vi får se bländande anfallsfotboll och en vinst med 3-4 måls marginal. Vi spikar ettan!

Match 13. Östersund – AFC Eskilstuna (1)

AFC Eskilstuna har ryckt upp sig på slutet men framförallt är det hemma som man tagit sina poäng och stört sina motståndare. Nu väntar en lång resa och ett svårt motstånd som har medvind. 2 raka segrar mot IFK Norrköping och PAOK Salo i Europa League kvalet hemma gör att en spännande höst väntar för Östersund. Konstgräset passar laget snabba spelare bra och vi tror att det kommer bli svårt för AFC att få med sig poäng i det här mötet. Vinner Östersund kan man klättra upp till en 4:a plats i tabellen. AFC har 7 poäng upp till kvalstrecket och det ser för tillfället väldigt mörkt ut. Vi spikar ettan utan att tveka.

R-0-11-16

Holmgren kommenterar veckans stryktipsrad v.36

Niklas Holmgren besöker Solna och Friends Arena där han bland annat träffar Leicesters fysiolog Paul Balsom. De djupdyker i heta mötet mellan Leicester och Chelsea, men som vanligt har Holmgren stenkoll på resten av kupongen också. Intressant att Kanté och Drinkwater är tillbaka på King Power Stadium. Hur kommer de bli mottagna. Mycket väl tror Paul Balsom! Paul tror på sitt Leicester medans Holmgren tippar 2:a på Chelsea. Vad tror ni?

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot väntar på Lördag med ca 10 miljoner extra i potten
  • Veckans säkraste match tror vi att Arsenal är hemma mot Bournemouth
  • Skrällen tror vi att Watford kan stå för borta mot Southampton. Galet lågt streckad 2:a på kupongen.
  • Veckans r-system heter R-0-11-16 som vi använt oss av på kupongen
  • 6 Premier League matcher med på kupongen
  • spelstopp hos Svenska Spel 15.59
  • Den tidiga lunchmatchen mellan Manchester City – Liverpool är inte med på veckans Stryktips men vi ha skrivit ett speltips för matchen.

Utanför tipset

Redan klockan 13.30 på Lördag möts Manchester City och Liverpool på Etihad Stadium. Jösses Amalia som Niklas Holmgren skulle ha sagt. Det här är omgångens match i Premier League och det ska bli väldigt intressant att se hur det slutar. Vad tror ni?

Ja då ses vi på Lördag igen nånstans..