Manchester City – Liverpool är den första Premier League matchen som spelas denna lördag den 9:e september med start redan strax efter lunchtid kl. 13:30.

Precis som väntat är både Manchester City och Liverpool med där uppe i toppen av Premier League tabellen nåde den fjärde omgången nu ska spelas. Även matcherna Everton – Tottenham och Stoke – Manchester United lockar på stort intresse hos många svenskar idag då de matcherna innehåller lag som har många fans i Sverige.

Vem vinner Premier League 2017/2018?

Premier League Lördag 9/9

13:30 Manchester City – Liverpool
16:00 Arsenal – Bournemouth
16:00 Brighton – West Brom
16:00 Everton – Tottenham
16:00 Leicester – Chelsea
16:00 Southampton – Watford
18:30 Stoke – Manchester Utd

Spela på Premier League!

Speltips Manchester City – Liverpool

Manchester City är en av huvudfavoriterna till säsongens Premier League titel och man har börjat bra. Hade det inte varit för poängtappet i 1-1 matchen mot Everton i andra matchen så hade City haft full pott 9 poäng efter tre matcher. Nu har man istället 7 och ligger med det fyra i tabellen på samma poäng som dagens motståndare Liverpool på andra plats.

Liverpool hade stor uppvisning i senaste matchen mot Arsenal som slutade hela 4:0. Det var närapå förödmjukande för Wenger och Gunners. Apropå Arsenal så värvade Liverpool i dagarna den engelske landslagsmittfältaren Alex Oxlade-Chamberlain från just dem. Och han förväntas göra debut i dagens match mot Manchester City vilket blir mycket intressant att följa.

Tipset: Båda lagen gör mål till oddset 1.53 @ ComeOn!

Få 400 kr + Premier League halsduk av ComeOn!

Spelbolagens välkomstbonusar

Är du ännu inte kund hos något av dessa spelbolag så rekommenderar jag verkligen att du reggar ett konto hos dem idag. Varför? Jo för att du dels får spela för mycket mer pengar än du sätter in första gången när du tar del av deras välkomstbonusar. Detta gör att du samtidigt kan utvärdera vad du tycker om spelbolaget och hitta deras specifika fördelar och nackdelar jämfört med övriga spelbolag. Bilda dig helt enkelt en egen uppfattning om vilket spelbolag du tycker bäst om. För alla andra jämförelser av spelbolag du kan hitta på nätet är högst subjektiva de också skulle jag vilja säga, så även vår egen.

[table id=10 /]

Läs här om hur du kan titta på direktsänd sport via live stream gratis!