Vi tippar ett R-6-4-10 system. Den här veckan är det ”ridå” för oss som älskar engelsk fotboll. Det är nämligen VM-kval och League One på kupongen. Visserligen engelsk fotboll men långt från proffsen i Premier League som spelar. Förra veckan var vi inte ens nära på Stryktipset.

R-6-4-44 (10)

Den här veckan kör vi ett R-system som är det sista av våra tippade reducerade system och det heter R-6-4-44. R-systemet erbjuder 10 rättsgaranti och handlar om att vi ska ta ut 3 säkra matcher på kupongen. Det som lyfter upp stryktipskupongen är att det är 3 matcher från Sveriges vm-kval grupp där alla är av intresse för slutstriden i gruppen. Sverige har den lättaste motståndaren på papperet och ska väl bara ta sina 3 poäng mot Luxemburg hemma.

Veckans 3 säkra matcher på Stryktipset

  1. Sverige – Luxemburg (1)
  2. Vitryssland – Nederländerna (2)
  3. Schweiz – Ungern (1)

Sverige – Luxemburg

Sverige ska väl bara vinna över Luxemburg hemma. Allt annat än 3 poäng får ses som ett riktigt praktfiasko i jakten på ett VM-slutspel. Några skador oroar det svenska landslaget och det är Martin Olsson som vrickat en fot på träning, Ekdal med ömmande rygg och även frågetecken för Mikael Lustig. Janne Andersson meddelar att man tagit fram en individuell plan för alla 3 fram till Lördag och så får vi se om någon eller alla hinner bli spelklara. Oavsett så vinner Sverige det här mötet med 3-4 mål. Säker etta!

Vitryssland – Nederländerna

Måstematch för Nederländerna om man ska ha någon som helst chans i den sista omgången då Sverige väntar på hemmaplan. Vi tror inte att man kommer gå miste om att ha chansen att avgöra hemma. Dock är det inte ens säkert att det räcker med seger i sista omgången mot Sverige även om man vinner här. Vi får helt enkelt ta och titta närmare på förutsättningarna inför sista omgången när den här omgången är spelad. Någonting  har varit konstigt i det holländska landslaget sista åren. Missade slutspel och osämja i laget. Interna stridigheter har varvats. Än dock är laget fullt av världsstjärnor och när man får till det så kan man mäta sig med de allra bästa. Säker tvåa!

Schweiz – Ungern

Bra form på Schweiz då man har 5 raka segrar. Man toppar gruppen med 8 segrar, 0 oavgjorda och 0 förluster. På vägen har man bland annat vunnit över Portugal och hemma är man urstarka. Ungern har endast 1 seger på de 5 senaste matcherna och saknar dessutom mängder med spelare inför det här mötet. Adam Szalai, Tamas Priskin, Zoltan Gera och Nemanja Nikolic finns på skadelistan sen tidigare. Nu ser även lagkaptenen Balazs Dzsudzsak och backen Attila Fiola ut att saknas. Det här kan inte sluta annat än hemmaseger. Bergetta!

Såhär ser vårt R-6-4-44 ut i sin helhet:

R-6-4-44 (10)

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Veckans system heter R-6-4-44 och erbjuder 10 rättsgarati
  • Veckans säkraste anser vi att Sverige är hemma mot Luxemburg
  • Skrällen tror vi att Bulgarien kan stå för hemma mot Frankrike. Hemma är man otroligt starka, vilket Sverige fick bekänna när man gästade Sofia.
  • Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan
  • Match 8 och match 10 lottas. Vi väljer att helgardera och hoppas på lite skräll i lotturnan.
  • Sveriges match startar 18.00. Våra andra två säkra matcher startar 20.45.

Ja då ses vi på Lördag igen! .. nånstans!