Ikväll är det mängder med intressanta matcher i VM kvalet och inte minst ur svenskt synpunkt. Sverige bara måste slå Luxemburg. Det tar vi för givet oavsett vilket lag Janne Andersson formerar på planen. Sen kan vi luta oss tillbaka och hoppas på skräll av antingen Bulgarien eller Vitryssland. Sveriges match har vi ”spikat” på stryktipset idag. Om vi kikar utanför Sveriges vm-kval grupp så har vi hittat ett riktigt bra speltips. Vi vänder blickarna mot följande match.

Schweiz – Ungern

Det är tre faktorer som talar för att Schweiz kommer köra över Ungern.

  1. Schweiz är otroligt hemmastarka och spelet hittills har övertygat i VM-kvalet. 8 vinster, 0 oavgjorda och 0 förluster är imponerande med lag som Portugal i gruppen.
  2. Ungern är inte vad de har varit. 3 vinster har man visserligen tagit i gruppen men de har kommit mot Andorra, Färöarna och Lettland så det säger kanske inte så mycket. 5 förluster på de 6 senaste matcherna!
  3. Skadeläget är katastrof i Ungern. Adam Szalai, Tamas Priskin, Zoltan Gera och Nemanja Nikolic finns på skadelistan sen tidigare. Även lagkaptenen Balazs Dzsudzsak och backen Attila Fiola ut att saknas.

Det känns som att det kommer bli hemmaseger med ett par måls skillnad och leder oss in på kvällens speltips.

Vi rekar att Schweiz vinner matchen med minst 2 mål till oddset 1.67 @Unibet

unibet bonus

Utöver vinnare så erbjuder Unibet 160 stycken extraspel på Schweiz – Ungern! Schweiz – Ungern har matchstart 20.45