Stryktipsförslag v 14 – 2018

Hett Manchesterderby väntar på kupongen vecka 14 där Manchester United har mest att spela om. Ligan är i princip avgjord så vi tror att det lutar åt bortavinst. Häng med i resonemanget nedan där vi tar ut 4 matcher som vi tror på!

Match 1. Manchester City – Manchester United (2)

Det här är så klart den stora matchen på tipset och hela omgångens match i Premier League. Oddset på en 2:a är hela 4.30 gånger pengarna hos Unibet. När hade Manchester United ett sådant högt odds på sig senast för seger? Den här matchen är så klart huggen som stucken och kan sluta lite hur som helst men det finns en riktigt bra möjlighet till att det ska kunna bli en 2:a på kupongen. Varför? Jo för Manchester City spelade Champions League i veckan där man gick en hård drabbning mot Liverpool borta i Onsdags. Inte många vilodagar där inte. Lägg därtill att Manchester City ska försöka vända ett 0-3 underläge i returen som spelas redan nu på Tisdag. Med ligan i princip avgjord så tror vi att City kommer spara en hel del krafter på Lördag. Det vore konstigt att gå ut med samma manskap på nytt från i Onsdags som sedan ska försöka genomföra vändningen på Tisdag. Det här öppnar upp för Manchester United alla dagar i veckan. Dels har man fått vila, men formen är god och man har alla möjligheter till att ta 3 poäng. Det som talar emot för bortaseger är att Manchester City endast förlorat 1 match under hela säsongen och är normalt sett otroligt starka hemma. Men vi tycker inte att det spelar så stor roll här. Ett derby är alltid ett derby och då får man lämna statistik åt sidan där dagsform brukar avgöra. Ur den dagliga aspekten så är det som vi ser det mycket som talar för United och det ska bli intressant att se om vi har rätt. Vårt tips 2:a!

Match 3. Brighton – Huddersfield (1)

Brighton är luriga och jobbiga att möta. Det är flera lag som gått på plumpen på Falmer Stadium. Hemma har man 4 vinster på de 5 senaste och tar nu alltså emot Huddersfield som ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Huddersfield har sett rätt tröttkörda ut sista tiden. 1 vinst på de 6 senaste vittnar om det och framförallt är det målskyttet framåt som varit ett stort problem. Huddersfield har inte gjort något mål framåt på de 4 senaste matcherna och då hjälper det inte om defensiven fungerat. Senast skadade sig också den offensiva mittfältaren och ibland anfallaren Kachunga som startat i mer än hälften av matcherna den här säsongen. Det här bäddar för en hemmaseger och vi tycker ettan känns bra. Brighton får tipset!

Match 5. Stoke – Tottenham (2)

Stärkta över derbysegern borta mot Chelsea senast så är självförtroendet på topp hos Tottenham. Harry Kane var tillbaka senast i truppen och fick göra ett inhopp med kvarten kvar. Att han kunde återhämta sig så snabbt efter den fotskada som han ådrog sig var det nog ingen som hade räknat med. Detta är en klar bonus för ”Spurs” och här ska man inte tappa poäng då man kommer göra allt man kan för att behålla sin Champions League placering. I hemmalaget är Zouma skadad och Charlie Adams avstängd. Stoke har 8 raka matcher utan seger. En tvåa på kupongen är ingen vågad gissning och blir vårt tips.

Match 13. Örebro – Norrköping (2)

Det är första gången under 2018 som vi ser Allsvenskt på stryktipskupongen. I och med att det är tidigt på säsongen så är det svårt att säga hur formen är hos lagen. Vi tyckte dock att Norrköping såg riktigt roliga ut i premiären där man radade upp målchanser på Nya Parken. Matchen slutade dock bara 2-1 mot Brommapojkarna men det kunde ha blivit betydligt större siffror. Bortaplan nu och en viss skillnad så klart men konstgräset i Örebro borde kunna passa Norrköping rätt så bra. Det här är en kul chansning på stryktipskupongen och vi tippar 2:a i match 13!

Månadens erbjudande med 400 % bonus kan ni hämta hos comeon – Sätt in 100 kr spela för 500 kr

Såhär ser Stryktipsförslaget ut i sin helhet

stryktipsförslag v 14 2018

Kommentarer om stryktipset

  • 14 miljoner väntar i jackpot
  • Systemspel R-9-0-222(11)
  • Veckans säkraste anser vi att Tottenham är borta mot Stoke
  • Skrällen tror vi att Newcastle kan stå för borta mot Leicester
  • Spelstopp 15.59
  • Utanför tipset idag, Everton – Liverpool

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..

13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

13 rätt på Stryktipset – 873.418 kr i utdelning

Igår fick en vän 13 rätt på Stryktipset som gav 873.418 kronor. Detta efter en turbulent omgång på Stryktipset som sent ska glömmas. Att systemspelet endast kostade 48 kronor är en bragd i sig. Stryktipset brukar alltid ändra sig Att sitta med 13 rätt på Stryktipset...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Stryktipsförslag vecka 17 - 2018 Vi går mot den sista helgen i april och det innebär sluttamp i Premier League. Det mesta är avgjort i toppen förutom placeringarna 4 och 5. Vem kommer hamna utanför Champions League av storlagen till nästa säsongen? Att Arsenal kommer...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Tipset vecka 15 – City förlorar 4:e raka?

Tipset vecka 15 - City förlorar 4:e raka? Förra veckan kändes det som att vi var helt rätt ute. Vi hade både flyt i Uniteds vändning mot City borta men även ett tungt tapp av IFK Norrköping borta mot Örebro. Analysen på stryktipset vecka 14 kändes dock okej innan och...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Blandad kompott på veckans tipskupong

Storlag gästar kupongen! Påskhelg, Premier League, The Championship, Bundesliga, Ligue 1 och Serie-A på stryktipskupongen! Tjo hej vad kul! Det ser med andra ord riktigt roligt ut till helgen! Bra väder väntas också i stora delar av Sverige vilket gör att humöret åker...

13 miljoner i jackpot och löningshelg

Sverige – Chile på veckans stryktips

Stryktipsförslag vecka 12 Ingen direkt rolig stryktipskupong den här veckan med matcher från engelska League One och League Two. Enda matchen som livar upp stryktipset i helgen är Sverige - Chile. Lägg där till att vi inte har någon jackpot att se fram emot. Det...

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipset hos Comeon

Det är gratis att spela på på Stryktipset hos Comeon

Stryktipset hos ComeOn kallas för "Krysset" är helt gratis och kostar ingenting för dig som spelare. Du tippar Krysset på lördagar och tipskupongen består av 10 stycken matcher. Du vinner på 8, 9 och 10 rätt. Du ska tippa en rad som består av 3 halvgarderingar. De spelare som har flest rätt delar på prispotten på 250.000 kronor. Krysset hos Comeon innehåller alltid Premier League matcher och spelstopp är något vanligare än klassiska Stryktipset hos Svenska Spel. Det kan vara vid 16.00 men också tidigare vid 13.30 om första Premier League matchen spelas då.

Krysset ComeOn

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK