Stryktipset - vi ses pa lördag

Stryktipsförslag v 14 – 2018

Hett Manchesterderby väntar på kupongen vecka 14 där Manchester United har mest att spela om. Ligan är i princip avgjord så vi tror att det lutar åt bortavinst. Häng med i resonemanget nedan där vi tar ut 4 matcher som vi tror på!

Match 1. Manchester City – Manchester United (2)

Det här är så klart den stora matchen på tipset och hela omgångens match i Premier League. Oddset på en 2:a är hela 4.30 gånger pengarna hos Unibet. När hade Manchester United ett sådant högt odds på sig senast för seger? Den här matchen är så klart huggen som stucken och kan sluta lite hur som helst men det finns en riktigt bra möjlighet till att det ska kunna bli en 2:a på kupongen. Varför? Jo för Manchester City spelade Champions League i veckan där man gick en hård drabbning mot Liverpool borta i Onsdags. Inte många vilodagar där inte. Lägg därtill att Manchester City ska försöka vända ett 0-3 underläge i returen som spelas redan nu på Tisdag. Med ligan i princip avgjord så tror vi att City kommer spara en hel del krafter på Lördag. Det vore konstigt att gå ut med samma manskap på nytt från i Onsdags som sedan ska försöka genomföra vändningen på Tisdag. Det här öppnar upp för Manchester United alla dagar i veckan. Dels har man fått vila, men formen är god och man har alla möjligheter till att ta 3 poäng. Det som talar emot för bortaseger är att Manchester City endast förlorat 1 match under hela säsongen och är normalt sett otroligt starka hemma. Men vi tycker inte att det spelar så stor roll här. Ett derby är alltid ett derby och då får man lämna statistik åt sidan där dagsform brukar avgöra. Ur den dagliga aspekten så är det som vi ser det mycket som talar för United och det ska bli intressant att se om vi har rätt. Vårt tips 2:a!

Match 3. Brighton – Huddersfield (1)

Brighton är luriga och jobbiga att möta. Det är flera lag som gått på plumpen på Falmer Stadium. Hemma har man 4 vinster på de 5 senaste och tar nu alltså emot Huddersfield som ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Huddersfield har sett rätt tröttkörda ut sista tiden. 1 vinst på de 6 senaste vittnar om det och framförallt är det målskyttet framåt som varit ett stort problem. Huddersfield har inte gjort något mål framåt på de 4 senaste matcherna och då hjälper det inte om defensiven fungerat. Senast skadade sig också den offensiva mittfältaren och ibland anfallaren Kachunga som startat i mer än hälften av matcherna den här säsongen. Det här bäddar för en hemmaseger och vi tycker ettan känns bra. Brighton får tipset!

Match 5. Stoke – Tottenham (2)

Stärkta över derbysegern borta mot Chelsea senast så är självförtroendet på topp hos Tottenham. Harry Kane var tillbaka senast i truppen och fick göra ett inhopp med kvarten kvar. Att han kunde återhämta sig så snabbt efter den fotskada som han ådrog sig var det nog ingen som hade räknat med. Detta är en klar bonus för ”Spurs” och här ska man inte tappa poäng då man kommer göra allt man kan för att behålla sin Champions League placering. I hemmalaget är Zouma skadad och Charlie Adams avstängd. Stoke har 8 raka matcher utan seger. En tvåa på kupongen är ingen vågad gissning och blir vårt tips.

Match 13. Örebro – Norrköping (2)

Det är första gången under 2018 som vi ser Allsvenskt på stryktipskupongen. I och med att det är tidigt på säsongen så är det svårt att säga hur formen är hos lagen. Vi tyckte dock att Norrköping såg riktigt roliga ut i premiären där man radade upp målchanser på Nya Parken. Matchen slutade dock bara 2-1 mot Brommapojkarna men det kunde ha blivit betydligt större siffror. Bortaplan nu och en viss skillnad så klart men konstgräset i Örebro borde kunna passa Norrköping rätt så bra. Det här är en kul chansning på stryktipskupongen och vi tippar 2:a i match 13!

Månadens erbjudande med 400 % bonus kan ni hämta hos comeon – Sätt in 100 kr spela för 500 kr

Såhär ser Stryktipsförslaget ut i sin helhet

stryktipsförslag v 14 2018

Kommentarer om stryktipset

  • 14 miljoner väntar i jackpot
  • Systemspel R-9-0-222(11)
  • Veckans säkraste anser vi att Tottenham är borta mot Stoke
  • Skrällen tror vi att Newcastle kan stå för borta mot Leicester
  • Spelstopp 15.59
  • Utanför tipset idag, Everton – Liverpool

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Härliga matcher väntar på kupongen inför vårt stryktipsförslag v48. Stryktipset består av idel brittiska matcher hämtade från Premier League och The Championship. 4 spikar på kupongen v48 - resten helgarderade Vi tar ut 4 spikar på veckans stryktipskupong. Systemet vi...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v47 – M-3-4-432 system

Här är vårt stryktipsförslag för vecka 47 med 3 helgarderingar, 4 halv för 432 kronor. Det är väldigt ont om säkra matcher på stryktipset den här veckan. Vecka 47 stryktipsförslag Stryktipset ser svårt och roligt ut den här veckan. Det är väldigt många matcher som kan...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v45 – 4 säkra matcher på kupongen

Här följer veckans stryktipsförslag för vecka 45. Ingen jackpot denna vecka men räkna ändå med fin omsättning då det är idel engelska matcher på kupongen! 4 matcher från Premier League och 9 matcher från The Championship. Vi väljer att ta ut 4 säkra matcher och...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v44 – Tipset i sista stund

Stryktipset v 44 erbjuder 13 miljoner i jackpot så räkna med fin omsättning. Vårt stryktipsförslag vecka 44 innehåller 4 matematiska helgarderingar och 2 matematiska halvgarderingar för 324 kronor. 13 rätt på ramen är alltid 13 rätt på ett M-system! Här är tipset i...

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Tidig Premier League match idag med start 13:30 där Chelsea tar emot Brentford hemma på Stamford Bridge. Detta är inte ett av de större londonderbyna men det finns en rivalitet då lagens arenor endast ligger 7 km ifrån varandra. Ett annat londonlag, Tottenham rykte...

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK