Här följer veckans stryktipsförslag för vecka 45. Ingen jackpot denna vecka men räkna ändå med fin omsättning då det är idel engelska matcher på kupongen! 4 matcher från Premier League och 9 matcher från The Championship. Vi väljer att ta ut 4 säkra matcher och helgardera resten. Systemet heter R-9-0-243 och ger oss 11 rättsgaranti. Träffar vi 13 rätt på ramen nedan (Sätter alla 4 spikarna) så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Skulle vi få 12 rätt på ramen nedan (Sätter 3 av 4 spik) så är det således minst 10 rätt på en utskriven rad.

Veckans säkra matcher

Här följer de 4 matcher som vi har tagit ut:

  1. Arsenal – Burnley, etta! Londonlaget förlorade mot Newcastle senast men lär inte tappa nya poäng här. Burnley är för dåliga helt enkelt och kommer inte ta många poäng denna säsong. På Emirates kommer man få hämta ut ett antal bollar ur det egna nätet. Veckans säkraste!
  2. Manchester United – Luton, etta! United har usel form sett till deras förväntningar. Laget går knackigt och lyckas lösa poäng i varannan match. 3 förluster på de 4 senaste är inget vidare men visst ska man väl klara av Luton!? Luton har gjort det lite bättre på sista tiden. 1-1 hemma mot Liverpool senast gör att laget inte kan underskattas. Den som har råd garderar det här mötet men vi väljer att spika ettan.
  3. Hull – Huddersfield, etta! Hull har 2 segrar på de 3 senaste. Förlust i det svåra bortamötet mot West Bromwich senast med 1-3 gör att vi tror att man är revanchsugna här. Huddersfield ligger just nu under strecket och har ingen vidare form. Ettan känns bra!
  4. Watford – Rotherham, etta! Watford är svårslagna men formen har inte riktigt infunnit sig. Visserligen är man obesegrade men man kryssar alldeles för ofta. Rotherham är ett lag som inte heller ska underskattas och senast fick man med sig 2-2 efter att ha tappat en 2-0 ledning hemma mot topplaget Ipswich. Problemet med Rotherham är att man är för ojämna och vi tror att det blir svårt här. I bortaspelet har man 0 vinster, 1 oavgjord och hela 6 förluster. Målskillnaden 3-16 imponerar inte heller. Vi spikar ettan!

Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet:

Stryktipsförslag v45

Ja då ses vi på lördag någonstans!