Säsongens första stryktipsförslag bygger på R-5-5-108 med 11 rättsgaranti. Vi kommer således ta ut 5 helgarderingar och 5 halvgardering och för detta betalar vi 108 kronor. Har vi 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Här kan ni läsa mer om hur det fungerar med reducerade system.

Du ser all Premier League på ViaPlay!

Premier League startar

Äntligen drar Premier League säsongen igång. Först ut är Arsenal – Leicester och den premiärmatchen spelas redan fredag kväll med start 20:45. Därefter har vi matcher att följa både Lördag och Söndag innan den första omgången fullbordas. Förra året började Premier League med att lägga matcher på fredagar och det här är något som verkligen gynnar oss PL-älskare. Att komma hem från jobbet eller skolan en fredag och ha en match att se fram emot är toppen. Dessutom ligger matchen sent så man hinner umgås med familj eller vänner innan domaren blåser i pipan. Från och med nu och fram till maj 2018 har man tid på sig att tippa vem som vinner Premier League säsongen 2017/18 utifrån löpande odds. Med löpande odds menas att oddsen hela tiden är rörliga och förändras med tiden. Spelar väldigt många på ett visst lag så sjunker oddset för det laget. Oddsen kommer förändras under säsongen beroende på hur lagen presterar. Läs via länken ovan vår analys inför säsongen och vårt speltips vem vi tror blir mästare!

R-5-5-108 (11)

Veckans stryktipsförslag handlar om R-5-5-108 som vi skrev om inledningsvis. Vi ska alltså ta ut 3 stycken säkra matcher på vårt reducerade system. Resten av matcherna garderas med 5 helgarderingar och 5 halvgarderingar. Chelsea och Manchester City ser på förhand ut som starka kort men sen blir det lite svårare. Vi går på ett normalt sett starkt hemmalag som borde kunna bärga 3 poäng.

Bästa spelbolagen just nu om du inte gillar svenska spel och stryktipset:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Här följer våra 3 säkra matcher på stryktipset:

Match 1. Brighton – Manchester City (2)

Svårast tänkbara start för nykomlingen när man får möta ett Manchester City som värvat friskt i sommar. Men man har även bytt ut äldre spelare som fått lämna. En rejäl föryngring av truppen har skett i City i sommar och framförallt på ytterbackspositionerna. Gaël Clichy, 32, Aleksandar Kolarov, 31, Pablo Zabaleta, 32 och Bacary Sagna, 34, mittfältaren Fernando, 30, offensiva duon Jesús Navas, 31, och Nolito, 30, samt reservmålvakten Willy Caballero, 35, har lämnat klubben. Brighton slutade på en 2:a plats i The Championship förra säsongen 1 poäng efter Newcastle. Brightons möjlighet i den här matchen är att man har allt att vinna och ingenting att förlora. Nykomlingar brukar dessutom ha en tendens att kunna överprestera på ren vilja i den första omgången. Hemmaplan och frejdig motivation i hemmalaget kan förstöra dagen för City. Den som jagar pengar garderar här men vi går på den troliga linjen och spikar City som är klasser bättre på papperet.

Match 2. Chelsea – Burnley (1)

Chelseas trupp är tunn och tränare Conte efterlyser fler förstärkningar innan transferfönstret stänger. Förra säsongen värvade man in Luiz väldigt sent vilket visade sig vara en nyckelvärvning. Vi tror att Londonlaget kommer landa ett par fina nyförvärv till innan truppen spikas. I år ska man dessutom vara med och slåss i Champions League vilket kommer ge ett betydligt tuffare spelschema och påfrestningar för truppen. De 11 som startar på Lördag kommer oavsett vara en stark startelva för hemmalaget. Bakayoko, nyförvärvet från Monaco testas sent. Hazard har dragits med en ankelskada hela sommaren och väntas vara tillbaka till mitten av September. Bortalaget då, har de någon chans? Vi tror inte det! I så fall behöver man spela mycket bättre den här säsongen på bortaplan än vad man gjorde förra. Burnley var ett av seriens bästa hemmalag där man inte förlorade många matcher. Men borta var man snarare katastrofdåliga och väldigt svårt att säga vad det berodde på. Vi räknar med att man försöker stänga matchen här och backa hem för att få med sig 1 poäng. Vi tror att Chelsea fixar det här ändå och vinner med ett par måls marginal. Säker etta!

Match 6. West Bromwich – Bournemouth (1)

De här båda lagen slutade 9:a respektive 10:a förra säsongen där Bournemouth imponerade mest då man inte trodde på laget på förhand. West Bromwich startade säsongen rätt så segt men kom sen smygande. Normalt sett är West Bromwich hemmastarka och väldigt tunga att möta. Lite frågetecken i hemmalaget när det gäller skador men startelvan kommer vara bra när West Brom entrar The Hawthorns. Bournemouth kommer förmodligen inte göra en lika bra säsong i år som fjolåret och vi tror att man inleder med förlust.

Det var veckans 3 säkra matcher och såhär ser stryktipsförslaget med R-5-5-108 ut i sin helhet:

r-5-5-108

Kommentarer om Stryktipset

  • Kul att Premier League är tillbaka på stryktipskupongen! Det borde leda till ökad omsättning
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Veckans säkraste match anser vi att Chelsea är hemma mot Burnley
  • Skrällen tror vi att Wolverhampton kan stå för borta mot Derby. Wolves såg pigga ut i premiären och kan mycket väl ta en ny 3:a här.
  • Vem ska göra målen i Everton när inte Lukaku spelar kvar? Kan bli svårt att få hål på Stoke! vi tar med krysset på kupongen.

Det var allt från veckans stryktipsförslag och antingen ryggar ni vårt R-5-5-108 eller så föreslår vi att ni gör några små justeringar. Vore tråkigt om vi båda fick dela på 13 rätt ;). Är det din tur att pricka 13 rätt? Kanske kan ett par turkallingar från comeon hjälpa dig?

Ja då ses vi på Lördag igen! Nånstans..