Den här veckan tippar vi ett av de minsta reducerade systemen i form av R-4-6-24. Det kostar endast 24 kronor men erbjuder bara 10 rättsgaranti. Den här helgen har vi en riktig smällkaramell att se fram emot. Det är nog den hittills största toppmatchen vi haft på Stryktipset i höst. Chelsea tar emot Manchester City hemma på Stamford Bridge. De regerande mästarna mot årets förhandsfavoriter till titeln. 1:an mot 3:an i tabellen. Det blir något att bita i det. Du ser all Premier League på ViaPlay!

Förra veckan

Förra veckan tippade vi ett R-7-2-34 med 10 rättsgaranti och det gick rätt så bra. Vi missade endast på Burnley hemma mot Huddersfield och satte annars 12 matcher rätt på ramen. Tyvärr var det rätt så favoritbetonat och utdelningen uteblev på 10 rätt där 13 rätt endast gav 21957 kronor. Inte så kul då men desto roligare den här helgen då ca 11 miljoner väntar i jackpot på Stryktipset.

R-4-6-24

Den här veckan tippar vi ett av de minsta reducerade systemen där vi plockar ut 4 helgarderingar och 6 halvgarderingar för 24 kronor. Att det har 10 rättsgaranti är kanske inte så konstigt med så många garderingar för endast 10 kronor. Är du själv osäker på hur det fungerar så kan du läsa mer här om reducerade system. Den guiden hjälper dig att läsa mer om olika reducerade system och hur du tippar i praktiken. Vårt R-4-6-24 innebär att vi ska ta ut 3 säkra matcher. Vi har valt följande 3 spikar på Stryktipset.

Match 3. Manchester United – Crystal Palace (1)

Lukaku öser in mål för Manchester United och har gjort 8 mål på de senaste 8 tävlingsmatcherna. 5 segrar och 1 oavgjord i ligan gör att man delar ledningen i Premier League tillsammans med Manchester City. Crystal Palace mötte Manchester City borta förra helgen och fick stryk med 5-0. Laget ser ut att få det kämpigt att klara nytt kontrakt i år i Premier League. Vi kan tänka oss att det kan bli liknande siffror här nu när man gästar Old Trafford. Ettan känns glasklar och får ses som tipsets säkraste tecken.

Match 7. Aston Villa – Bolton (1)

John Terry leder Aston Villas försvar och antagligen är det Chelseaikonens sista säsong som professionell fotbollsspelare. Aston Villa har sett stabilare ut än förra säsongen och har nu 2 raka segrar och endast 1 förlust på de 5 senaste. Bolton bör man kunna klara av utan problem hemma på Villa Park. Bolton har 5 raka förluster och verkar helt under isen för tillfället. Säker etta!

Match 9. Cardiff – Derby (1)

Cardiff känns heta för dagen. Först bortaslog man Sunderland med 1-2 och i veckan vann man över starka Leeds med 3-1 hemma. Formen känns på uppåtgående och vi tror att man tar Derby av bara farten. Derby har nu 4 matcher utan seger och har framförallt problem med målskyttet framåt. Det kommer bli riktigt tufft att få med sig poäng när man gästar Cardiff och ettan känns väldigt bra här.

Det var veckans 3 säkra på vårt R-4-6-24 system. Såhär ser stryktipskupongen och vår streckfördelning ut i sin helhet.

R-4-6-24(10)

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot väntar där det ligger ca 11 miljoner extra i potten på Lördag
  • Veckans säkraste match är Manchester United hemma mot Crystal Palace
  • Skrällen tror vi att Watford kan stå för borta mot West Bromwich
  • Veckans r-system heter R-4-6-24 och erbjuder 10 rättsgaranti
  • Kupongens toppmatch Chelsea – Manchester City har sen avspark (18.30)

Det var allt om veckans stryktips. Har ni funderingar så kommentera gärna!

Lycka till!